bloggheader6

Ett beräknat datum.

Skrivet av Caroline Eriksson 13.02.2017 | 0 Kommentarer

Förra veckan fick jag ett besked som fick mig att dansa på platsen. Vilket var mitt på gatan. Kan tänka mig att känslan som fyllde kroppen, är den samma som när ett kärlekspar sätter ett datum för bröllop. Eller när man ser sitt barn för första gången, endera på bild eller hör hjärtslagen vid ultraljud. Då du ätit något riktigt gott, som får dig att känna smaken av himlen. När du förlorar dig själv i en härlig känsla av kärlek. Då du är riktigt nykär.

Jag fick samma känsla som då sambon gav mig en sten som han slipat och format till ett hjärta, och lagt in våra initialer i den. Känslan är svår att beskriva, men hela kroppen pirrar av kärlek och glädje.

 

Vi har ett beräknad datum för när huset ska komma.

 

Egentligen har vi haft ett datum länge, men eftersom vi kommit så långt på tomten och jag är en själ som vill ha allt med detsamma, fick vi ett tidigare datum. 

Jag kan på en hand räkna nu när socklet ska göras och vet vilken vecka huset anländer. Vilket inte alls är länge efter socklet.

 

Huset kommer att vara helt klart på utsidan, och sen får vi börja arbeta själva på insidan. Jag väntar, längtar och känner en sån glädje. Det börjar kännas verkligt. 

Även om jag ibland har lite mardrömmar om huset. I senaste drömmen stod jag framför en grund av betong och fick panik över hur sängen skulle få plats. Hela huset var ju ba TRE KVADRATMETER.  

 

 

huusivart2

 

Här har jag ritat vårt hus, till er. Visste ni att jag som liten unge ritade mestadels hus? Inte såna som du ser på bild nu, utan ritningar som när man vill se en planlösning av ett hus. Hahaha :D

 

Vårt hus är ett enplanshus med pulpettak. Stora fönster som tillåter solen att lysa upp det som ska bli vårt hem. Huset är placerat att den följer solen. Vårt sovrum är svalast, från mitt kontor får jag njuta av naturen och där vi spenderar vår vakna tid är det ljust. Vi kommer att kunna gå ut på terrassen efter bastun, för att njuta av en cider i kvällssolen. 

Det är stor och öppen planlösning så man kan umgås med nära och kära, vare sig man står i köket eller vardagsrummet. Det enda som skiljer en åt är en stenugn som värmer huset och skapar myskänsla.

 

 

Vi vet redan hur inredningen blir i badrum, kök, hall och grovkök. Det var roligt att få se hur en inredare kan se hur vårt hus blir, även om vårt hus inte blivit byggt än. Förstå och få med alla våra önskemål. Vet ni vad? Det blev perfekt. Vi har gått runt som stolta föräldrar och visat bilder av vår inredning åt alla nära och kära. De bilderna ska ni också få se så småningom.

 

Men nu ville jag mest ba berätta att  VI HAR ETT BERÄKNAT DATUM  och  JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAD. 

Wihoo.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar