bloggheader6

Ett vardagligt blogginlägg

Skrivet av Caroline Eriksson 05.12.2015 | 0 Kommentarer

Taggar:

Godmorgon, gott folk. Även om det är över en timme sen jag steg upp. Det är ledig helg halleluja och jag njuter för fulla muggar. Som vanligt på lediga dagar satt jag i en timme och drack måriskaffi, bara för att få en riktigt lugn start på dagen. 

Det här kommer att bli ett lite vardagligt blogginlägg. Mitt i allt så är ni lite intresserade av sånt också. Eller?

 

Igår kväll myste jag med chips, dipp och Idol på tv. Blev sur över att jag inte fick höra Simon Zion framföra "Smells like teen spirit", men tänker så här i efterhand att det kanske var det bästa för hans karriär att han inte vann finalen. Nu får han välja och vraka bland alla skivkontrakt och framförallt göra sin egen grej.

Drömde att jag hade en "Simon-fläta" och kanske är det så jag stylar mitt hår ikväll när jag ska på fest. Min och sambons vän fyller 30 år och det ska firas. Badtunna, bastu och trevliga vänner. 

 

Annars då? Julen närmar sig med stormsteg. 19 dagar tills det är julafton. Det blir en annorlunda jul för mig och kärleken. Vanligtvis så firar vi med hans föräldrar och systerfamilj, men i år blir det "bara" han och jag. Försöker redan nu ta fram i mitt minne hur man gör en jäkligt god och mör julskinka, så har ni tips så är det fritt fram att kommentera. 

 

Dagens måriskaffi

 

IMG 7695

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar