Bloggheader Caroline3

Få nya vänner på äldre dar

Skrivet av Caroline Eriksson 16.04.2016 | 1 Kommentarer

Jag har aldrig varit den som har 100 vänner. På facebook, jo, där har jag 338. Men inte i verkligheten. Mina vänner är jag väldigt nära. Uppskattar hellre få nära kontakter, är många ytliga.

 

Men så blir man äldre. Man umgås kanske inte med de som när man var 15 år. Någon kanske flyttar. Jag var en som flyttade. Det värsta med att vara vuxen är hur det plötsligt blir svårt att få nya vänner. Inte knackar man väl på en främlings dörr å ba: "Kan du va?".

Men nu har jag frågat två underbara kvinnor "Kan du va?" å ti ba: "JAA!".

 

Har spenderat hela dagen med att skratta så tårarna sprutat. Helt underbart hur man kan få nya vänner på "äldre dar". Hur man kommer överens och har samma sjuka humor. Att även om man inte känt varandra så länge, så känns det som att man känt varann i hundra år. Det viktigaste för mig är att jag ska kunna vara mig själv, och det har jag verkligen kunnat vara idag. 

 

Här ligger jag och mina nyfunna vänner i gräset. Med pepsodentsmajl och kanske någon fästing. Men lyckliga är vi. Och det är huvudsaken.

 

IMG 20160416 164859

Hanna med blått hår har jag känt sen 2006 då vi blev klasskompisar. Dock har vi inte setts sen 2009, men hållit kontakten via facebook. Elin känner ni kanske igen från Sevendays. Av en slump hamnade vi bredvid varandra på Sevendays 1-års kalas i februari. Det var kärlek vid första ögonkastet.

Kommentarer

  • Mim 19/04/2016 3:48pm (5 år sen)

    Jamen precis! Vissa saker var lättare förr. Du frågade om önskeinlägg, hur skulle det vara med en liten kontaktannons för ny vänskap? Mvh tråkig-hemmamamma-som-aldrig-träffar-nytt-folk-fast-jag-skulle-behöva

Skriv en kommentar