Bloggheader Caroline3

Fågelholkar och svindyra räkningar.

Skrivet av Caroline Eriksson 02.04.2017 | 0 Kommentarer

Är den här veckan snart slut nu? Inte för att det har varit en dåligt vecka, men för att jag är så otroligt redo för i morgon och de kommande dagarna.

 

Tänkte ta en snabb genomgång av veckans instagramuppladningar och vad jag egentligen har pysslat på med.

 

Skarmavbild 2017 04 02 kl. 21.52.45

 

Jag började veckan med att berätta lite om föregående helg och Mr Fantomens första besök till tomten. Som blev en succé. Och visade en bild av kärleken och jag som sågade bräder.

Måndagen spenderade jag elva timmar med att vibrera grunden innanför sockeln. Köpte ett par hörselskydd, som säkert kommer till användning flera gånger. Annars börjar jag sova med dem, istället för öronpropparna.

Grävaren tyckte de var nödvändiga, eftersom jag ropade lite väl högt efter att ha vibrerat en stund utan skydd för öronen. ;-) 

 

Skarmavbild 2017 04 02 kl. 21.54.25

 

Jag repostade en film av sambon som filmade oss under måndagens arbete vid tomten. Jag i mina "tomtebyxor".

Tisdagen spenderade jag "endast" nio timmar vid bygget, och ville nästa fälla en glädjetår när all isolering av husgrunden var klar. Nu var vi som redo för huset, och det kändes overkligt och härligt.

 

Skarmavbild 2017 04 02 kl. 21.53.14

 

Fick halvt ångest och blev superdupertrött på onsdagen, efter att ha arbetat 20 timmar på två dar utomhus, och såg att husbolaget skickat den största husräkningen av dem alla. Ångesten gick om lika snabbt som den dök upp, och istället försökte jag hitta energi genom att fotografera vid tomten och mysa med frassen som blivit riktigt "mamis" på sista tiden.

Och jag vet att det påtar många folk att djurägare kallar sig "mamma", men hej, jag är en stolt kattmamma.

 

Skarmavbild 2017 04 02 kl. 21.53.41

 

Jag har druckit ett par pina coladas, och fotograferat min korköppnare. Den är från den tiden av mitt liv då jag arbetade på pub. Som idag känns som ett helt annat liv, trots att detta är kvar som minne. 

Igår köpte jag en fågelholk av byns barn, och spikade upp den vid tomten. De hade inte gjort den själv, för det hann de inte med, sa de. Men det är tanken som räknas. De får fara på klassresa och jag får småfåglar till vårt blivande hem.

Idag blev jag nostalgisk då jag fick se en gammal bild av mig och min kära syster. Bildbevis på att jag inte ändrat klädstil på snart 20 år, och haft svinlångt hår. 

 

Och nu, gott folk, är jag redo att krypa under täcket och vakna upp till en ny vecka med nya möjligheter.

Pirrar i magen bara jag tänker tanken på allt som ska ske. <3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar