bloggheader6

Fantomen visar dig huset.

Skrivet av Caroline Eriksson 01.05.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Tillbaka efter en ledig helg, vilket har inneburit att vi har varit vid bygget hela helgen.

I lördags arbetade jag och Fredrik så pass effektivt, att det igår var  säkert för Mr Fantomen att göra ännu ett besök till bygget.

 

Jag ser ju hur han beter sig när vi kommer hem efter en dag vid bygget, och hur mycket han inspekterar våra kläder efteråt, så det är klart att han får följa med då.

 

 

IMG 5167

 

Även denna gång förstod han att gå raka vägen upp för den lilla kullen till huset, och väntade tills dörren var öppen.

Till skillnad från  förra  gången  han var vid huset, var det nu flera lager styrox i hela huset. Armeringsjärnet som sist lutade mot väggen, ligger nu på golvet och väntar på att bli placerat över hela huset.

 

Denna gång tog jag bort kopplet helt och hållet från Mr Fantomen så han inte av misstag skulle fastna någonstans, men han hade förstånd att inte gå på armeringsjärnet. Han bara inspekterade och visualiserade hur det ser ut nästa gång han ska dit. 

(Hint: Då är det betonggolv överallt)

 

IMG 5172

 

Och om någon undrar hur han ser ut när han inspekterar våra byggkläder hemma, så fick jag med samma min på bild igår. Han inspekterade väggarna och tittade sedan på Fredrik med denna chockade blick.

 

IMG 5172 1

 

:'D

 

IMG 5177

 

Efter att chocken lagt sig, så fortsatte Fantomen rundan i huset på ett femte varv.

 

IMG 5180

 

Innan vi åkte "hem" (huset är ju vårt riktiga hem) gick vi ett varv runt huset. Mr Fantomen morrade när han förstod att det var dags att åka hem, vilket var förvånande. Men det var snabbt bortglömt i bilen, för då var han fem före att somna i min famn.

 

 

Om ett par timmar så får ni läsa om allt jag och Fredrik hann göra i helgen.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar