bloggheader6

Fantomens första besök vid huset.

Skrivet av Caroline Eriksson 20.04.2017 | 0 Kommentarer

 

Idag var en spännande dag, för idag fick Fantomen följa med på lite äventyr. Jag bestämde mig för att ta med frassen till huset, efter att ha sett hur han betedde sig när jag kom hem från bygget idag. I evigheter stod han och doftade på mig, med öppen mun, och kramade nästan om byggbyxorna. 

 

Han har ju redan hunnit vara med en gång vid bygget, men då fanns ju inget hus att se på. Ba sockeln och en skog att inspektera. Idag står ju huset på plats och har tak som skyddar oss mot skitvädret, så idag blev det intressant att se hur han skulle reagera när han kände igen doften han fått känna av tidigare idag.

 

När Fantomen såg huset tog han fart och skuttade från bilen, uppför den lilla backen och raka vägen till dörren. Där stod han och väntade snällt på att Fredrik skulle öppna dörren. Han är så smart, vår Fantomen, så han känner igen en dörr med detsamma. ;-)

Han funderade en halvsekund om han kunde gå in, men när Fredrik gick in hoppade Fantomen efter.

 

IMG 5034

 

Jag vet inte hur normala katter skulle reagera vid nya platser, men Fantomen gillade läget. Enormt mycket.

Han gick runt, balanserade på avloppsrör, inspekterade varje hörn och upprepade allting minst tre gånger. Han var lycklig och hade självförtroende, för det syntes på långt håll. 

 

IMG 5035

 

Genom terrassdörren tittade han ut över det som ska bli hans framtida revir, och fågelholken som är uppspikad på ett av alla träd. Har någon fågel flyttat in?

 

IMG 5038

Sen inspekterade han arbetet jag gjort idag. Äntligen har vi fått börja rada ut styrox. Fantomen gav mitt arbete godkänt.

 

 

Och det var Fantomen första besök vid huset. Det är så lätt att ta med Fantomen på äventyr, så han får gärna följa med flera gånger.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar