Bloggheader Caroline3

Far till Tuuri för att få egentid.

Skrivet av Caroline Eriksson 05.06.2017 | 1 Kommentarer

När det här blogginlägget publiceras, hoppas jag innerligt på att jag sover gott och drömmer vackra drömmar. Och när det kommer till drömmar så verkar det finnas två typer av personer. De som drömmer och de som säger att de inte drömmer (fastän de ba int minns sina drömmer). 

Jag är den som drömmer, minns så gott som alla drömmar och kan bestämma över dem om jag känner för det. Vissa drömmar kommer jag aldrig någonsin att berätta för någon annan, medan det finns drömmar som är så hysteriskt roliga att man bara måste göra en facebookstatus eller blogginlägg av dem.

 

Här är några av de drömmar jag haft:

 

21.2.2015

"Oj hohho vilken natt det har varit. Vaknade där en 01.30 tiden av att Mohicana (katten) drack vatten, så jag blev törstig också. Drack flera glas vatten tills jag fick ta till bunkar för att släcka törsten. SÅ törstig var jag. Lägger märke till att kärleken lagt fram bredvid kaffekokaren en "kyrkligt event-papper" istället för den vanliga "I ♥ you"-lappen. Undrar vad han hade för pikar där?

Och utomhus sandade grannarna. Jasså, tänkte jag. Bra att vara ut i tid. Kanske det är så här man gör på landet.. man låser ju ändå in postlådorna i säkert förvar över påsken.

Sen väckte jag väl upp kärleken, för då stod han och ville isolera fönstren med mina gamla jeansbyxor. Medan han frågade snällt så stod jag ännu och drack vatten. Det var först när jag i nåt skede läste en facebookstatus om någon som "ville till Tuuri för att få egentid" då jag förstod allt var en dröm."

 

4.6.2015

"Denna natt kom en man fram till mig, tog i mina händer och utbrast på amerikanska: "Oh dear, you're so COOOLD!".

Å ja ba: "I'm from Finland"."

 

4.11.2015

"Fnissar ännu åt nattens dröm: Justin Bieber kom fram till mig och sa något,

å ja ba: Jag hör inte dig för jag har i öronproppar!

Då tar Bieber fram sina öronproppar, å vem kunde gissa att vi använder samma?"

 

4.11.2016

"Är så trött att jag knappt kan se rakt denna morgon. Inte undra på, som jag hållit på inatt.

Har sjungit hela natten. Det är jul på kommande och julskivor ska spelas in. Dock tycker jag inte om julmusik, så jag gjorde min egen grej. Sjöng "Gold digger" på mitt eget sätt. Producenten Kanye West applåderade och gillade det han hörde."

 

IMG 2888

 

Fjärilen på bilden har ingenting med drömmarna att göra, men jag fotograferade den en junidag för något år sen. Hoppas innerligt att det snart blir lika varmt och skönt, som det var den här dagen.

 

 

Kommentarer

Skriv en kommentar