blogghedaear

Fem frågor denna morgon.

Skrivet av Caroline Eriksson 06.09.2017 | 0 Kommentarer

1. Varför kallar tonåringar varandra för bitch när de hälsar eller säger en komplimang till sig vän? Som exempel: ”Vad du är snygg... BITCH!”.

Jag hade en gång en vän som kallade mig det ena och det andra. Vi umgås inte idag.

2. Varför får katterna såna där så ryck ibland, som blir ganska roliga videor om man lyckas filma det?

Som exempel: Mohicana, som aldrig skulle motionera mer än nödvändigt, tog just ett glädjeskutt när hon gick till matskålen.

3. Varför ska ens tråkiga illusioner om kvinnan existera, bara för att få till en rolig meme på internet? Är de inte sexistiska, så är de ba bläh-iga genom att ha en text som: 2 saker kvinnor vill. 1. Förlora vikt. 2. Äta. (lägg den texten på en bild av en halvnaken kvinna som gråter vid kylskåpet, och du får många likes. fast inte av mig.)

4. Varför stiger jag ba inte upp med detsamma klockan skriker till om morgonen? Det skulle ju vara den lättaste lösningen för att komma igång. Istället snoozar jag tills jag är rädd att det inte finns mer att snooza på.

5. Kan det vara så att Mr Fantomen är världens mysigaste frass? Igår kväll, efter att jag & Fredrik kom hem efter att ha hälsat på vänner, skulle Fantomen ha första klass betjäning fram till ytterdörren. På min axel.

Jag kände mig nästan som en pirat, med sin papegoja som kompanjon.

 

Så här såg det ut.

 

IMG 7640

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar