bloggheader copy

Fjärilar i magen.

Skrivet av Caroline Eriksson 27.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det är en riktigt spännande månad på kommande. Förra året var det på grund av huset vi skulle börja bygga. I år är det på grund av mycket jag kommer att få vara med om.

Sånt som kommer att utveckla mig som person. Som kommer att kasta mig utanför min komfortzon. Som låter mig vara kreativ och som framför allt får mig utanför dörren för att uppleva nya saker och människor. 

 

bullet journal april 1

 

Förresten, ser ni något extra i månadens design? Jo, Mr Fantomen fyller 11 år! Helt otroligt!

Den tredje april fyller Fantomen år, och jag undrar om det är möjligt att lägga in en födelsedagsannons i Vasabladet för honom? Eller ännu häftigare; tänk om vi ALLA la in en födelsedagsannons med bild åt honom i tidningen. Tänk vad det skulle kunna glädja många personer av att se en söt katt i tidningen. 

 

bullet journal april 2

 

Nästa månad testar jag något nytt i min Bullet Journal, och det är att använda mig av färger när det kommer till att planera månaden. Alla har vi olika sätt att lära oss och memorera saker och ting, och jag tänkte se om detta är något som fungerar för mig, även om jag vanligtvis måste få göra något för att verkligen minnas det.

 

bullet journal april 3

 

Har dessutom varit utan min habit tracker nu en tid och kom fram till att jag saknade den. Skillnaden nu är att jag inte kommer att hålla koll på tio saker eller fler under en månad, utan håller mig minimalistiskt till fyra saker. Hur ofta jag uppdaterar bloggen och mitt instagram konto (carloine heter jag där). Samt hur ofta jag yogar, med mål att yoga varje dag, samt hur många dagar jag klarar mig utan att spendera en cent. 

 

bullet journal april 4

 

Och nu är jag redo, april, för allt härligt som kommer att hända. Jag har en känsla att april blir en fin månad.

Hoppas på lika många riktiga fjärilar, och inte bara de i magen.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar