bloggheader copy

Flawsome.

Skrivet av Caroline Eriksson 17.10.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nu är det dags åter igen att ta en titt i min Bullet Journal. Själv kan jag inte få nog av att se hur andra planerat sin vecka och ritat i sin bujo, så absolut delar jag med mig av hur jag gjort. Dock behöver jag er hjälp denna vecka.

 

Ni som sett mina senaste veckor i min Bullet Journal, har kanske lagt märke till att jag vill ha stora ytor att skriva på. Denna veckan blev det lite mindre ytor, eftersom jag valde att göra dag och datum stort, och märkte med detsamma att det inte passade mig. 

Redan gårdagen, som var en ledig dag och allmänt lugn dag, blev fylld med text i ett huj.

 

Så nu frågar jag er om inspiration för nästa veckas design. Hur ska jag göra en snygg, minimalisk och funktionell design? Vill ha mycket plats att skriva på. Har jag inte mycket att göra, så vill jag ändå ha möjlighet och plats att skriva några rader om dagen som varit.

Skriv alla era tips eller skicka bilder via meddelande på bloggens facebooksida: Här är bloggens facebooksida.

 

BulletJournal Vecka42 1

 

Även om denna inte var den mest funktionella för mig, så var den absolut en av de snyggaste jag gjort. 

Ritade en drömfångare med månen, och använde mig av silverpenna för detaljer. I slutet av sidan skrev jag ett roligt ord jag hittade på google:

 

Flawsome

an individual who embraces their "flaws" and knows they are awesome regardless.

 

BulletJournal Vecka42 2

 

Här är den vackraste drömfångare jag ritat någon gång. Det är så avkopplande att få rita små bilder, så det ska jag försöka få med i framtida veckodesigner i min bullet journal.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar