bloggheader6

För djurens bästa (+ TÄVLING)

Skrivet av Caroline Eriksson 10.09.2018 | 106 Kommentarer

Idag har jag en stor och fin tävling åt dig, samtidigt som jag delar med mig av massor av fina bilder och en vlogg. 

 

***
Inlägget är ett kommersiellt
samarbete med Vasa Djurcentrum
***

 

När jag som sextonåring bodde ensam i Vasa, var det en särskild plats som fick mig att känna mig som hemma. Dit jag alltid for för att se på söta djur, köpa hem tillbehör och mat till mina gerbiler, för att sedan köpa fina saker åt Fantomen när han blev en del av mitt liv. Vasa djurcentrum.


Nu, tolv år senare, besökte jag platsen en gång till. Fick en personlig rundvandring i hela affären, som är tillsammans 530 m2. Trots att jag ser mig som en som redan kan mycket om djur, och är bekant med det utbud som finns för djurägare, så fick jag lära mig så otroligt mycket nytt.

Samtidigt fick jag komma över en liten fobi, och rörde en orm.

 

 

Nu ska du få följa med in till Vasa Djurcentrum. Det här blir roligt.

 
Dessutom!

Jag är glad att meddela att jag i slutet av inlägget har en superfin tävling, där jag lottar ut tre presentkort värde 50€! Underbart!

 

VasaDjurcentrum 17
Tom vid Vasa Djurcentrum visar vilka preparat man kan ge sina djur.

 
Vasa Djurcentum har varit verksam sedan 1985. De är sakkunniga inom sällskapsdjurprodukter, och har ett brett urval av allt från foder, till leksaker, hygienprodukter och burar. Bland annat, för här finns det alltid något för alla djurägare, med saker man faktiskt har användning och nytta av.

 

Tom, som visade mig runt i affären, är en helt underbar människa som kunde förklara saker på ett sätt så man förstod, utan att göra det för invecklat.

 

VasaDjurcentrum 18

VasaDjurcentrum 19
 Säkra leksaker för hunden.

 
Även om det är allt vanligare att man beställer saker från internet i dagens läge, så uppskattar jag personligen den personliga kontakten och servicen man får i en fysisk butik. Där man får känna på saker innan man väljer att köpa dem, och där en person kan förklara och visa mer hur något fungerar. Det är något som affärer som enbart satsar på internet aldrig kommer att kunna uppnå.

 

En personlig kundservice där man verkligen känner sig som hemma.

 

VasaDjurcentrum 20

Fredagsöl till hunden.

 
Det var vissa produkter som verkligen stack ut ur hyllorna. Som jag inte ens i min vildaste fantasi hade kunnat tro existerade: som öl för hunden. Men om det var häpnadsväckande, så finns det mer! Tydligen finns det i större städer barer som tillåter sina kunder att ta med sina hundar. Då är det till exempel detta hundöl något som serveras hundarna.

 

VasaDjurcentrum 5
Hjälpmedel att eliminera fästingar.

 
Trots att det, tack och lov, varit en fästingfri sommar, så är det alltid bra att ha hemma en eller flera hjälpmedel att ta bort fästingar med. Visst räcker det med en, men av någon underlig anledning så verkar den alltid vara spårlöst försvunnen när man har panik över en fästing.


Det jag uppskattar med Vasa Djurcentrum är att de har ett brett urval av olika produkter, utan att göra det för råddigt på något vis i hyllorna. Man ser lätt de olika produkterna.

Behöver du hjälp med att få bort fästingar? Då finner du lätt ett par olika alternativ att välja mellan. Behöver din hund eller katt ett bad? Här hittade jag snabbt olika schampoo och balsam för olika pälstyper. Har ditt djur ett sår? Då finns det olika alternativ att välja mellan, med naturliga ingredienser.


Det finns alltid något man kan behöva, och jag hittade snabbt personliga favoriter.

 

VasaDjurcentrum 6

 Dessa bajspåsar kunde jag ha användning av i hönshuset när jag städar.

 
Nu har jag ju gett upp drömmen om en hund, eftersom jag fick mitt behov att ha flera djur tillfredsställt när jag blev hönsägare. Men hade jag en hund så skulle dessa Earth Rated bajspåsar varit något jag alltid hade med mig. Mest för att jag irriterat mig massor på hundägare som inte plockar upp hundens bajs, och vill inte själv vara en av dem.

 
Men även för att vi människor använder oss av för mycket plast, utan att reflektera över det, och det måste bli någon ändring.

Dessa bajspåsar är tillverkade av återvunnet material, och förmultnar på två år, att jämföra med andra plastpåsar som det kan ta upp till flera hundra år, om de alls försvinner.

 

VasaDjurcentrum 7
Det här är en del av en tjurs penis. Gott godis för hunden.

 
Det jag märkte att Tom och Vasa Djurcentrum satsade på när det kom till varor i butiken, är att de ska vara säkra för djuren, både när det kommer till leksaker och godis. Att de satsar på inhemskt och naturliga råvaror.

 
Nere i frysdisken på andra våningen, som jag kommer att skriva mer om, så fann man hund- och kattmat av kött från Snellmans slakteri. Uppe på övre våningen hittade jag grisögon och tjurpenisar.

Säkert gott för en hund att tugga i sig.

 
Ett viktigt kom ihåg när det kommer till godis till dina djur:

Djurens kost ska inte enbart bestå av godis, eftersom djuret då kan bli sjuk. Det är samma som med oss människor; det kan vara gott med snabbmat och chips nu som då, men äter vi det varje dag så blir vi till sist sjuka.

 

VasaDjurcentrum 8
Vackra fiskar i alla akvarium.

 

VasaDjurcentrum 9

Ormen jag fick röra!

 

Under rundvandringen hamnade vi på den avdelning som jag alltid besökte när jag var yngre och bodde i Vasa. Där djuren finns. Fiskar, fåglar, marsvin, kaniner, ödlor och ormar var bara fåtal av alla djur som du kan finna i butiken.

Det märks att de som arbetar vid en djuraffär verkligen är djurvänner som hanterar alla djur, oberoende art och farlighetsgrad, med kärlek och ömhet.

 
Det var mäktigt att för första gången i mitt liv få röra vid en orm, även om det bara handlade om en sekund. Typiskt nog så hann jag ångra mig när jag kom hem, att jag nekat till förfrågan att hålla i ormen. Får ta och göra det nästa gång jag besöker Vasa Djurcentrum.

 

VasaDjurcentrum 10

Små geckoödlor som fortfarande är små bebisar.

 

Något djur jag verkligen föll för under min vistelse var dessa geckoödlor. Så otroligt vackra varelser, som såg ut att de smålog hela tiden. Kanske jag kan önska mig ett par till födelsedagen? Vet som inte vad som tagit åt mig som nuförtiden tycker att ödlor och höns är söta, haha.

 

VasaDjurcentrum 11

Grekisk sköldpadda.

 

Vill ni lära er något nytt om mig? När jag var liten så hade jag ett par sköldpaddor hos min pappa på Åland. Hade även en haj i miniatyrstorlek. Sköldpaddorna var förvisso större än dessa vid Vasa Djurcentrum, men jag har alltid tyckt att sköldpaddor är fascinerande djur.

 

Så vackra och lugna, trots att de kan vara väldigt snabba när de väl vill det.

 

VasaDjurcentrum 12

VasaDjurcentrum 13
Den här kattsanden ska ta bort illaluktande doft. 

 

När det kommer till katter så går det inte att bara ha ett alternativ att välja på, vare sig det handlar om mat eller kattsand. Det har även Vasa Djurcentrum tänkt på, som erbjuder stort urval av produkter för katterna.

 
Jag tackar gudarna att vi ens hittat mat som alla våra tre katter accepterar och äter med god aptit, och att de nuförtiden hellre går ut än använder låda för sina behov. Det sistnämnda endast för att det är bekvämare för oss människor.

 

Men för många herrans år, medan jag och katterna fortfarande var stadsbor, så tänkte jag göra ett smart drag och byta kattsand. Det slutade med att Mr Fantomen fick förstoppning, för han totalvägrade gå på lådan, och sen dess har jag bara fått ta och acceptera att det gäller att använda det katterna tycker om.

 

VasaDjurcentrum 14

Du vet väl att du får gå ner en trappa, för där finns det massor av produkter!

 
Det är kanske inte alla som vet av det, och för mig var det även något av en överraskning att det fanns en nedervåning som var till för kunderna. Jag har ju som alltid trott att det var ett lager eller förbjuden plats att vistas på, men istället öppnades en ny värld för mig.

 

VasaDjurcentrum 15

Mush är märket från min hemstad, Jakobstad.


Här fanns det mat i mängd och massor. Frysdiskar med god mat för både katt och hund, samt djurbäddar, burar och en vagn att lägga sitt djur i om den blir trött i benen.

Jag hittade djurmat för både hund och katt från Jakobstadsmärket Mush, som tillverkar ett naturligare alternativ för djuret att äta. Ett extra plus att det endast är 100 kilometer ifrån också.

 

VasaDjurcentrum 16
Kände mig så välkommen och väl omhändertagen vid Vasa Djurcentrum.


Är så otroligt tacksam för att jag fick denna personliga rundvandring vid Vasa Djurcentrum. Fick träffa och skapa nya bekantskaper, samtidigt som jag fick lära mig så mycket nytt. Rekommenderar verkligen den här affären om du prioriterar bra varor för ditt husdjur, samt värdesätter personlig och hjärtligt service.

 


Och nu kommer jag till det du väntat på; tävlingen!

 
I samarbete med Vasa Djurcentrum lottar jag ut presentkort värde 50€ som tre lyckliga människor kan vinna. Det enda du behöver göra för att dela i tävlingen är att skriva en kommentar vad ditt djur heter. Var noga med att fylla i din e-post adress (den kommer inte att synas i kommentaren).

 


Tävlingen är i kraft till midnatt 16.09.2018 (söndag), och de lyckliga vinnarna presenteras nästa vecka på bloggen. Tveka inte, utan var med i denna underbara tävling!

 

 

Obs!
Jag har fått det meddelat till mig att det är några som inte kunnat kommentera via telefon på det här blogginlägget.
Det kan bero på hög belastning eller dylikt. Har i alla fall meddelat problemet vidare till högre makter.
 
Testa kommentera via dator, eftersom det fungerar bättre.
Kan du inte kommentera ändå så hör av dig till mig via privatmeddelande på instagram, mejl erikssoncaroline@hotmail.com eller facebook
 
Beklagar att detta problem uppstod, men hej! Jag är glad att ni är så många som vill delta i tävlingen, och tillsammans lyckades vi "break the internet" som en sann Kardashian.

 

Obs igen, 12.09.2018, klockan 09:35
Nu fungerar det att kommentera från vilken manick som helst! Meddela mig ändå om du upptäcker något problem. LYCKA TILL I TÄVLINGEN. <3

 

En video jag klippt ihop från mitt besök vid Vasa Djurcentrum.

 

 

Vasa Djurcentrum hittar du på Storalånggatan 28-30, 65100 Vasa,

och har öppet vardagar 10-18, och lördag 10-14.

 

Kommentarer

  • Mia 10/09/2018 7:14am (5 år sen)

    Vår lilla kissemiss heter Tuutikki ♥️

  • Elli 10/09/2018 7:36am (5 år sen)

    Har 2 katter vid namn Lilla My(som nu 5 år senare nästan bara kallas "Mysen"), och Babsen("Bibbi"). ????

  • Michaela 10/09/2018 7:54am (5 år sen)

    Mina heter athos och athena????????

  • Miia 10/09/2018 8:02am (5 år sen)

    Gunvald ❤

  • Marica 10/09/2018 8:16am (5 år sen)

    Roligt med rundtur, tror att det är många favoritbutik också idag ☺️ Mina hundar heter Rama och Lava. Katterna Tundra och Taiga.

  • Janina 10/09/2018 8:21am (5 år sen)

    Hunden Ebba deltar i tävligen! ????

  • Tina 10/09/2018 8:21am (5 år sen)

    Vår katt heter Pepsi!

  • Julia Holmqvist 10/09/2018 8:47am (5 år sen)

    Alltså hundöl, har aldrig hört om det tidigare?? Måste testas! Jättehärligt inlägg men blir så glad av att läsa din blogg Caroline :)

    • Caroline Eriksson 10/09/2018 9:13am (5 år sen)

      Hahha jaa, jag lämnade och glo på ölen och fundera ifall katterna hade tyckt om det också. :'D
      Tack Julia för de fina orden <3

  • Ileea 10/09/2018 9:30am (5 år sen)

    Våra familjekaniner heter Loke (eftersom vi inte var säkra på om det var en hane eller hona, och mytologins Loke ju byter kön lite som han vill) och Helga ("Helga vare ditt namn")! :)

  • Emilia 10/09/2018 9:31am (5 år sen)

    Voffin heter Viggo, åså kissona heter Bellman och Tjorven :)

  • Sanna 10/09/2018 9:44am (5 år sen)

    Min kisse heter Gizmo och Aliyah har sin Mysan ❤️

  • Cecilia 10/09/2018 9:50am (5 år sen)

    Voffon Sally ????

  • Heidi 10/09/2018 10:07am (5 år sen)

    Katten vår heter Lotta.

  • Emelie 10/09/2018 10:13am (5 år sen)

    Min lilla katt heter Alma!

  • Linn 10/09/2018 10:19am (5 år sen)

    Misse och Molly ????????

  • Johanna Åkerblom 10/09/2018 10:21am (5 år sen)

    Hunden Rex (9år) som är en blandning mellan labrador och karelsk björnhund och hunden Felix (7år) som är en blandning av stövare/vorsteh och portugisisk vattenhund, skulle verkligen vara i behov av lite nya leksaker så de slutar tugga sönder barnens.

  • Elisabet 10/09/2018 10:39am (5 år sen)

    Hunden Zorro deltar

  • Anna 10/09/2018 10:56am (5 år sen)

    Max, världens ljuvligaste hund och två underbara kattpersonligheter, Speedy och Sixten. ❤

  • Ham 10/09/2018 11:14am (5 år sen)

    Utom tävlan: min yngsta son är kompis med Toms son, Oskar, och i kompisgänget kring Oskar kallas affären för Vasa Hamstertvätt ! ????

    • Caroline Eriksson 10/09/2018 11:17am (5 år sen)

      Hahaha :'D

  • Sandra N 10/09/2018 11:38am (5 år sen)

    Winston, Nelson, Tarratass, Skrållan, Kaj-Kevin, Lisen, Helmi, Ylva och Elsa ????

  • Martina 10/09/2018 11:51am (5 år sen)

    Vår katt heter Sune,kallas också för Kungen ????

  • Karo 10/09/2018 11:56am (5 år sen)

    Hunden Saga deltar i tävlingen!

  • Anna 10/09/2018 11:58am (5 år sen)

    Vår katt heter Gusta, men kallas oftast för Guttin :D

  • Marika 10/09/2018 12:17pm (5 år sen)

    Hundarna heter Sienna, Vilma och Eevi. Katterna Jakob, Anna, Pipis, Lotta och Maja.

  • Soffi 10/09/2018 12:29pm (5 år sen)

    Men alltså, Hundöl!

    Min frassar heter Ozzie (a.k.a. Lillskiti eller mammasfrassin) och Gizzmo (a.k.a. stofrassin - vet inte hur vi börjat kalla honom för det, kanske för att han är den äldre men han är definitvt inte stor. En riktig magerskraka)

  • Cecilia 10/09/2018 1:38pm (5 år sen)

    Hundarna heter Aria, Saana, Lilli & Lemmy. Katterna Lucky, Ice, Sky, Bella och Baby ❤

  • Sandra 10/09/2018 2:17pm (5 år sen)

    Hundarna; Elsa, Olof, Pelle, Siri, Kasper, Jesper och dandler av hönsen är det bara tuppen Josef och hönan Kajsa som har namn ????

  • Jessica 10/09/2018 2:28pm (5 år sen)

    Hemma hos oss bor katterna Miranda, Leonard och Esmeralda, hunden Elvis och kaninen Edward.

  • Jenni Haavisto 10/09/2018 2:29pm (5 år sen)

    Min hund heter Hellbear’s Freija ????????

  • Marika Friberg 10/09/2018 2:41pm (5 år sen)

    Vi har två chihuahuan,Pico snart 12 år och Nando 9 år.
    Och så har vi en border collie på 14 månader så presentkortet skulle gå till massor av leksaker ????

  • Sandra 10/09/2018 3:13pm (5 år sen)

    Vår lilla sheltie valp heter Signe ????????

  • Kirsti i Malax 10/09/2018 3:26pm (5 år sen)

    Våran podengo(liten hund) heter Eetu eller på riktigt Vasco Da Gama Do Vale Negro

  • Mia 10/09/2018 3:38pm (5 år sen)

    Katterna; Nuppu, Zeus, Ara, Jade, Mini och Zingo, samt Yatzy, Taisto, Mozart, Fonzie och Mysli.

  • Lilli 10/09/2018 3:45pm (5 år sen)

    Jag har en hund, en Shetland sheepdog, som heter Remus.

    Japp, Harry Potter-nörd som jag är var det en självklarhet att hans namn skulle ha med den världen att göra! :D

  • E 10/09/2018 4:48pm (5 år sen)

    Hunden Hedda :)

  • Emilia 10/09/2018 5:14pm (5 år sen)

    Min lillfis till hund, Romeo, är med ????

  • Hanna 10/09/2018 5:38pm (5 år sen)

    Hunden heter Niki och katten heter Edith ????????

  • Elin 10/09/2018 5:46pm (5 år sen)

    Molly deltar i tävlingen! Hon är ett stort fan av MUSH maten!

  • Anne 10/09/2018 5:56pm (5 år sen)

    Leia och Diesel

  • Christina 10/09/2018 6:00pm (5 år sen)

    Vår dvärgschnauzer heter Doris. :)

  • Alina 10/09/2018 6:05pm (5 år sen)

    Hunden Molly ????

  • Jennifer Granfors 10/09/2018 6:15pm (5 år sen)

    Hugo och Morris ❤

  • Fanny 10/09/2018 6:20pm (5 år sen)

    Vår energiska welsh springer spaniel heter Nessie :)

  • Marianne 10/09/2018 7:49pm (5 år sen)

    Katten Amadeus & hunden Matilda :)

  • Eva 10/09/2018 8:27pm (5 år sen)

    Katten Dino, kaninerna Matis och Brunis, hönsen Agda, Margot, Poppis och Grattis ???? Barnen har fått döpa våra djur ????

  • annika 10/09/2018 8:33pm (5 år sen)

    katterna Molly och maya.
    Kaninerna mio, maj-lis och fläckis.

  • Malin 10/09/2018 8:34pm (5 år sen)

    Katten Selma

  • Emma 10/09/2018 9:02pm (5 år sen)

    Har tre katter vid namn Felix, Tiger och Gizmo. ????????

  • Linda 10/09/2018 9:15pm (5 år sen)

    Vår katt heter Lucifer :) Men Kallas mest för Lusse.

  • Karolina 10/09/2018 10:01pm (5 år sen)

    Hundarna Bea och Ruth. Vasa Djurcentrum är också vår favorit, tycker de är så trevlig personal och roligare än att handla från en kedja

  • ia 10/09/2018 10:41pm (5 år sen)

    Hos oss huserar hjältekatten Dalton, 8år och fjolliga Doris, även kallad Doosan, 6år. Favorit hemma hos oss förutom kokt sejfile' är MUSH nöt- kyckling ;)

  • Ellinor 10/09/2018 11:03pm (5 år sen)

    Min riesenschnauzertik heter Gigabit Queen Black men kallas Bailey, leopardgecko vid namn Hipit, kanin vid namn Colton. Hoppas på tur så ska de alla få något gott!

  • Annelie 10/09/2018 11:05pm (5 år sen)

    Hos oss är det frassen Skorpan som bestämmer. Han som egentligen skulle vara en garagekatt är nu byns mest bortskämda..

  • A-S 10/09/2018 11:06pm (5 år sen)

    Hundarna Leia, Lucy, Lexi, Lilly och Edith (nä, vi kom int på flera namn på L...) sku köpa massor av Mush-bullar för presentkortet!

  • Ulrica Tupeli 10/09/2018 11:23pm (5 år sen)

    Vilken fin tävling!,Vi har en siberian husky på två år som heter Keyla ????

  • Daniela 11/09/2018 1:25am (5 år sen)

    Vilken rolig tävling! Mina fyra katter heter Kalle, Hobbe, Susie och Morran, de skulle få något fint med presentkortet ????❤

  • Emma 11/09/2018 6:50am (5 år sen)

    Zeus heter vår majsorm.

  • Felicia 11/09/2018 7:03am (5 år sen)

    Min fina kissemisse heter Aurora ❤

  • Pia 11/09/2018 9:55am (5 år sen)

    Vi blev tvungna att låta vår andra katt somna in för några dagar sedan, så nu har vi bara vår lilla Rico kvar. ❤

  • T 11/09/2018 1:36pm (5 år sen)

    Våra hundar Lexi och Rambo ????

  • Sandra 11/09/2018 3:38pm (5 år sen)

    Nova ❤️

  • Cajsa 11/09/2018 5:30pm (5 år sen)

    Mina fyrbenta är hunden Nanna och katten Saagi!

  • Marina 11/09/2018 6:09pm (5 år sen)

    Våra hundar heter Gibson och Mira, undulaten heter Trixie :)

  • Madelaine 11/09/2018 8:04pm (5 år sen)

    Jag har inte själv några husdjur. Men vet att min mamma som har två katter, Gösta och Doris skulle uppskatta presentkortet :)

  • Linnea 11/09/2018 10:54pm (5 år sen)

    Hemma har vi hunden tim, kaninerna doris, selma, fritz och hampus, tuppen frank med hönorna agda, agneta, hillevi, freija och troija. Sen på jobbet har vi katterna spöötche (spöket), trubbel och dolly, hunden tilda och kaninerna polly och molly ????

  • Sofie 12/09/2018 8:38am (5 år sen)

    Kaninen Pelle, och så flyttar snart mina hönor Brunis, Magdalena, Stina, Gulan, Blixten och tuppen Bulten tillbaks till oss :)

  • A 12/09/2018 10:17am (5 år sen)

    Albin

  • Malin 12/09/2018 10:52am (5 år sen)

    Hundarna Sigge och Bob skulle nog bli glada över att få ett presentkort till godisbutiken djurcentrum :)

  • Heidi 12/09/2018 11:01am (5 år sen)

    Min galning till hund heter Piku! ????

  • Isabelle 12/09/2018 12:12pm (5 år sen)

    Frassen Gunvald och katten Edith
    skulle bli enormt glada till en sånhär fin gåva
    ????

  • Jennie 12/09/2018 12:19pm (5 år sen)

    Min kisse heter Turbo å sambons Jupiter

  • Liselott 12/09/2018 1:24pm (5 år sen)

    Våran hund är en cockerspaniel som heter Kajsa :)

  • Malin 12/09/2018 3:58pm (5 år sen)

    Min katt heter Burre. :)

  • Lycke Karlsson 12/09/2018 5:04pm (5 år sen)

    Hunden Leiffi deltar i tävlingen

  • Julia 12/09/2018 10:39pm (5 år sen)

    Hunden Baloo är med och tävlar :)

  • Malin Swahn 12/09/2018 10:55pm (5 år sen)

    Mina marsvin Elsa, Ugglan, Maja, Kakan, Smulan, Siili, Helmi och Ville Vessla samt mina kaniner Sigrid och Banarne.

  • Sanna 13/09/2018 9:00am (5 år sen)

    Kaksi koiraa Tapsu ja Aarre ❤️

  • Birgitta Hällsten-Pada 13/09/2018 12:50pm (5 år sen)

    Mina hundar heter Watson,Fliza,Ronya,Troya,Manda,Tindra.

  • Anna 13/09/2018 2:16pm (5 år sen)

    Våra katter heter Binx och Shezmu, och de behöver alltid ett och annat från djurcentrum!

  • Sofia 13/09/2018 9:10pm (5 år sen)

    Min hund heter Chevy, som gärna vill ha ett presentkort att köpa nya leksaker och annat skoj för. ????

  • Linda 13/09/2018 9:35pm (5 år sen)

    Vår frass heter Sigge och kattfröken heter Selma ????

  • Jessica 14/09/2018 8:25am (5 år sen)

    Hos oss huserar hundarna Miina, Aarne och Lennart samt katterna Dima och Åke ????

  • Katarina 15/09/2018 12:33pm (5 år sen)

    Mina 2 kaniner heter Olga och Svetlana, de köpte jag från en kaninfarm där de skulle ha haft en väldigt kort framtid framför sig... Älskar också den djuraffären. Doften av hö och foderblandningarna och fåglarna som kvittrar där. ❤️

  • Cajsa 15/09/2018 12:34pm (5 år sen)

    Våra katter heter Chevy, Dodgy och DuraMax. Kaninerna heter Tussen, Vanilj, Fläcka och Britt-Marie och hundarna heter Fanny och Vera.

  • Jessica 15/09/2018 12:48pm (5 år sen)

    Våra noffar heter Prinz o Zorro ????????

  • Anette 15/09/2018 12:53pm (5 år sen)

    Katten Kajsa och hunden Sputnik :)

  • Viveca 15/09/2018 1:08pm (5 år sen)

    Vår katt,the King of Melmo, heter Ozzy <3

  • Sakineh 15/09/2018 1:24pm (5 år sen)

    Superbra inlägg!! ????

    Mina katter heter: Mische , Lola, Shämsä, Bias, Nini, Diva. ????

  • Marias Memoarer 15/09/2018 2:20pm (5 år sen)

    Min och mammas katt heter Ronja ❤????

  • Johanna 15/09/2018 2:27pm (5 år sen)

    Min kära hund heter Helmi <3

  • Ingela 15/09/2018 3:32pm (5 år sen)

    Våra katter heter Pim och Pom
    Bosse,Sickan,Pettson,Findus,
    Doris och Signe ????????????❣

  • Pia 15/09/2018 4:43pm (5 år sen)

    Mina katter Zenix, Oscar och Inez favoritaffär ???????????? ????????

  • Elin S 15/09/2018 9:48pm (5 år sen)

    Har två helvita katter som heter Shiva och Sindel, en skäggagam som heter kekkonen och ett akvarie med 12 fiskar.

  • Marina 16/09/2018 11:49am (5 år sen)

    Bor tillsammans med två fyrfotingar. Hunden Sally och katten Doris, de är bästa vänner.

  • Linda 16/09/2018 12:52pm (5 år sen)

    Vovven Molly o kissen Nisse hoppas på vinst och ser fram emot att få godsaker o grejer från Djurcentrum, om matte vinner :)

  • Linda 16/09/2018 12:54pm (5 år sen)

    Familjens fyra katter Sixten, Esco, Misson och Selma skulle säkert uppskatta något gott eller nån rolig leksak för vinsten ????????????????

  • Emma-Lina 16/09/2018 1:41pm (5 år sen)

    Doris ????

  • Maria 16/09/2018 4:29pm (5 år sen)

    Varför tillfället två husdjur, Loke & Idun som hade blivit överlyckliga av att få nya katt-/Hundleksaker, godbitar och foder.

  • Inkku 16/09/2018 8:27pm (5 år sen)

    Chihuahuan Nisse kan behöva en fredsgsöl nu när matte reser bort på 3 månader ????

  • Mia 16/09/2018 8:37pm (5 år sen)

    Våra djur heter: hunden Rocky,katterna Samuli och Herr Sötnos, hamstrarna Molly och Olof, fiskarna Chili, Piff, Puff, Knatte, Fnatte, Tjatte och Britta, kaninerna Toffe, Trassel, Polly och Pippi.

  • Louise 16/09/2018 8:52pm (5 år sen)

    Till vår familj hör katten Rambo och hundarna Ami, Assi och Ninja????

  • Sara Hellström 16/09/2018 9:17pm (5 år sen)

    Selma och Bianca deltar och hoppas på tur :)

  • Fanny 16/09/2018 9:53pm (5 år sen)

    Vår hund heter Lucas o är en blandras. Världens bästa kompis!

  • Jessica 16/09/2018 9:59pm (5 år sen)

    Hej! Vi har en helvit frass som heter Väglund. Han gillar dyr mat så ett presentkort skulle va toppen

  • Annika 16/09/2018 10:33pm (5 år sen)

    Våra katter heter Sixten och Alvin <3 <3

  • Sofia 16/09/2018 11:36pm (5 år sen)

    Vi har 3 kaniner Zafir,Zingo och Lakrits ????

Skriv en kommentar