bloggheader6

För vem gör jag det fint åt?

Skrivet av Caroline Eriksson 27.06.2018 | 0 Kommentarer

Mina lår pryds av massor av mörkblåa blåmärken, och jag börjar ärligt talat längta efter lite variation i min vardag nu, än att bara stå och bygga vid hönshuset. Men det bästa med att bygga är att man sällan gör en och samma sak. Dessutom har jag nu en dörr, med rama lås på, så nu får jag bara fokusera på det roligaste: att inreda hönshuset.

 

honshuusi 1

 

Men innan jag började inreda så var det dags att få el till hönshuset, och idag på eftermiddagen svängde vår elektriker in på gården. Snabbt som bara den gick det undan, och vips så hade hönshuset säker el dragen till sig, med lampa, säkerhetsrör för kablarna och två eluttag.

För man kan inte få för mycket eluttag.

 

honshuusi 2

 

Och det är i princip det jag har gjort åt huset idag: sett på när andra arbetat.

Dock kunde jag inte hålla mig så länge ifrån huset, utan gick tillbaka dit för en halvtimme sen och hängde upp lite inredning.

 

Jag hade inte tänkt visa något från insidan nu, innan allt är klart, men det blir så mysigt att jag inte kunde hålla mig. Nu får ni en liten sneak peak. Sen ska jag försöka hålla mig och inte visa något mer innan allt är klart. 

 

honshuusi 3

 

Så kanske man kan ställa sig frågan, för vem gör jag hönshuset fint för? 

Nå, mestadels mig själv. Misstänker att hönsen hade varit glada bara de hade fått tak över huvudet. Men kanske får man lite godare ägg om man hänger upp en vimpel och tavla för hönsen.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar