bloggheader6

Förbered dig på att bli snäppet smartare nu.

Skrivet av Caroline Eriksson 07.04.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Tidigare i veckan så avslöjade jag att sitter på svaren på alla frågor i världen. Typ. Man kan ju inte veta precis allt, men rätt så nära kommer jag.

Nu ska jag svara på era fyra frågor. Förbered er på att lära er lite mer, om allt från sparris-kiss till ilskna fransmän och katter. Kunskap är alltid bra. Är det någon du vill ha svar på, släng en kommentar så får du ett svar. Det här blogginlägget hamnar i kategorin "Frågor och svar".

 

 

Det här med sparris och att kisset direkt börjar lukta fränt, det lär handla om nåt ämne i sparris MEN också att det som känner lukten har ett särskilt enzym i kroppen. Förklara, please!

Det ämnet du funderar på är egentligen flera svavelhaltiga substanser, som finns i typ lök och hos skunkar! Nu när jag nämnde skunkar så kanske man börjar fundera hur nyttiga egentligen sparrisar är – men lugn ba. De är nog nyttiga, goda... och dyra.

Jag personligen har funderat vad alla pratar om när det kommer till sparris och urin, eftersom jag inte märkt av någon skillnad. Det beror på att 40% av befolkningen märker av någon förändring, eftersom det sker någon kemisk reaktion i kroppen. Eller så är det placebo, alternativt att man ba inte ska lukta extra mycket på toa. 

Varför detta sker 40% av befolkningen förblir dock ett mysterium, men sparris är nyttigt, gott och kan även förebygga mot urinvägsinfektion.

 

 

Varför är chips så gott?

Det är friterade potatisar med massor av kryddor. Och så är det billigare än sparris. Just därför.

Min favoritsmak är sourcream and onion. Vilken är din?

 

 

Hur länge varade det 100-åriga kriget?

Nu kanske många ba: ”Hääähää, vad enkelt! Det varade ju i hundra år!”. Men så fungerar ju inte människor. Jag tänker som att folk går runt och är sura på varandra en bra tid, innan man kanske tar och konfronterar varandra. Kanske diskuterar om vad som tynger en, och försöker komma fram till en kompromiss.

Nå, fransmännen och engelsmännen tog det ett steg längre. Istället för att diskutera om en plätt på jorden, krigade de så pass länge att det varade i 116 år.

Till sist vann fransmännen, och engelmännen for hem på en tekopp.

Vad har vi lärt oss av det här? Prata. Isint kriga. Drick te.

 

 

Kan en katt vara en människas bästa vän?

Ja. Vill du har flera vänner med olika personligheter, gör som jag: skaffa minst tre. Nu har jag fyra, eftersom jag har "adopterat" en vildfrass vid bygget. 

Mohicana: Typen man sover och äter god mat med. Hon som aldrig skulle göra eller säga något dumt åt en. 

Fantomen: Vännen som får fler likes på instagram än dig. Men det är helt okej, för allt handlar inte om likes, utan det band man skapat till varandra. Eller nåt sånt. *mys*

Leila: Hon som är rak på sak och girlpower från topp till tå. 

Vildfrassen vid bygget: Vännen som tar hand om ohyran åt en. Tack för att du käkar mössen.

 

bloggheadercarro2

Kommentarer

  • Josefine 07/04/2017 10:28am (5 år sen)

    Det är så skönt att veta att det finns nån annan som är lika kattgalen som jag ?

Skriv en kommentar