bloggheader6

Första mötet med bebis.

Skrivet av Caroline Eriksson 21.11.2016 | 0 Kommentarer

Om ni följer mig på instagram så vet ni redan vad jag var med om i fredags (carloine heter jag på instagram). Men jag vill berätta det här också. Samt visa en bild inte ens instagram sett än.

 

Hade egentligen tänkt vila och ta en eftermiddagslur efter arbetet i fredags, när jag fick oväntat men efterlängtat besök. Min fina vän och hennes bebis överraskade mig totalt genom att hälsa på. Det var första gången jag fick se bebisen på riktigt, och det var ett spännande möte. Har ju sett bebis på bild flera gånger i snart två månader, men det här var mäktigt.

Så perfekt. Liten, mjuk och ändå så stark. Livskraft. Och öronen! Otroligt hur bebisöron kan vara så fina och MJUKA. 

 

Jag höll på att börja snyfta de första sekunderna, men så bet jag ihop och bara tog in allt. Kärlek. Och tacksamheten att få vara nära båda två. 

I några minuter fick jag vara ensam med bebis, medan vännen flyttade bilen närmare lägenheten och det var verkligen spännande. Jag höll om bebis och vågade knappt röra mig en millimeter.

Bestämde mig för att sjunga för bebis, och mitt låtval blev Robbie Williams - Feel. Det var första gången bebis öppnade sina ögon och tittade på mig.

 

4 IMG 9899

 

Sån liten hand som håller om sin mammas finger. 

 

I flera timmar umgicks vi. Jag hjälpte till så mycket jag kunde, förutom när det kom till bajsblöjan. Då var det inte lika roligt längre. 

Igår satt jag och gick igenom alla bilder jag fotograferade, och oj så många fina minnen jag fick fångade på bild. Men de är bara till för världens bästa vän och världens bästa bebis.

 

Är så otroligt tacksam att jag fick så fint besök i fredags. Längtar redan tills nästa gång jag får träffa bebis.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar