bloggheader6

Förväntningar inför nya året

Skrivet av Caroline Eriksson 28.12.2015 | 0 Kommentarer

Dagarna mellan jul och nyår är speciell. Det är en liten dimma av vardag och helg och jag känner mig fridfull och på samma gång redo för ett nytt år. Undran och förväntan vad det nya året för med sig.

 

År 2015 var ett riktigt fint år. Som med varje år blir jag tryggare i mig själv och tillåter mig att ständigt utvecklas. Detta år har jag också tillåtit mig att tacka "ja" och "nej" till mer och fått vara med om så mycket roligt tack vare det. När det kommer till att ha förväntningar inför det nya året så blir det lite svårt, för just nu känns det som att jag redan har allt.

 

Just här och där jag är i livet, är där jag vill vara.

 

Jag bor tillsammans med min bästa vän och kärlek. Önskan att vi fortsätter ta hand om varandra och ha roligt tillsammans. Att vi åker på våra mini-semestrar och utforskar livet tillsammans. Lyckan att vi har tre underbara katter som alla har egna personligheter. Ett arbete jag trivs med och där man får träffa människor som lär en nytt om andra och sig själv. Att jag får känna ro och försöker att inte vara för hård på mig själv.

 

När det kommer till det omkring mig och det man inte lika lätt kan påverka så önskar jag att nästa år för med sig mer tolerans och lugn till människorna. Detta år har nyhetssidorna lyft fram mycket olyckligheter och människor har lätt för att döma andra medmänniskor. Vi behöver inte vara vän med precis alla, men att man kan försöka acceptera varandras olikheter och likheter. Låter kanske naivt, men jag hoppas att alla ska kunna leva i frid på denna jord.

 

Hur har ditt år sett ut och har du förväntningar för det nya året?

 

IMG 8092

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar