Frågestund & Önskeinlägg

lördag 9 september 2017 - 11:44 | 4 Kommentarer

Hej alla darlings. Hoppas ni har haft en underbar start på helgen, och passar på att vila ut. Om ni inte jobbar förstås, då hoppas jag att ni får en lugn arbetsdag.

 

Själv så har jag en ledig helg, men har en smygande migränkänsla som gömmer sig bakom vänstra ögonlocket. Är det inte konstigt hur ens migrän / huvudvärk verkar vilja vara på samma ställe? Tror att den kommer att försvinna så snabbt jag hinner vila upp mig lite och dricker tillräckligt med vätska. 

 

Men detta var inte tänkt att bli ett klagoinlägg över en migrän som inte brutit ut. Nej, detta tänkte bli ett samlingsställe för era frågor & önskeinlägg. 

Jag skulle bli riktigt glad om ni ville ta er tiden för att ge mig lite feedback över bloggen. Vad vill ni se mer av? Mer vloggar, och vad vill ni jag ska filma? 

Kanske komma med några frågor, eller rentav några önskeinlägg om något ämne ni skulle vilja se mig skriva mer om. 

 

Jag lovar, som alltid, att svara & skriva om allt, och ser fram emot vad ni vill läsa om. Sitter med pennan i högsta hugg för att skriva upp alla en önskemål & frågor. 

Puss och kram.

 

Kategorier:

Frågor och svar

4

Kommentarer

 • Syrran

  09.09.2017 12:41 (7 månader sen)

  En ~15 minuter lång timelapse video av bygget ? En daglig vlogg

  • Caroline Eriksson

   09.09.2017 12:59 (7 månader sen)

   Tack så hjärtligt för tipset. Skriver upp det med detsamma :) Har alltid varit rädd för att göra långa videor, men ska göra det nu för att se hur det blir. :)


 • Hanna

  11.09.2017 13:03 (6 månader sen)

  Så roligt att följa me erat husbygge!! Själv försöker vi också kom fram till husbygge/tomt/färdigt hus osv men så svårt då man int har nån aning alls, såå ja tänkt om du kan svar på hur ni ha fixat budgeten? Själva elr har ni fått hjälp? Hur mycket tror du att man sparar in på att bygga själv? Känns ju som ett så stort beslut å så mycke pengar! Känns kanske för personligt att svara på i bloggen så då svarar du int :) Ser framemot husvisningen! Lycka till me slutspurten!

  • Caroline Eriksson

   11.09.2017 13:21 (6 månader sen)

   Hej! Tack för din fråga. Den är absolut inte för personlig i mitt tycke, så jag svarar absolut på den. Eftersom jag misstänker att jag har ett och annat att skriva om i detta ämne, så kommer din fråga att få ett alldeles eget blogginlägg :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.