Fredagsmys med en purrig film!

fredag 11 augusti 2017 - 06:00 | 0 Kommentarer

Jag ber om ursäkt för att det inte blev något katt-blogginlägg igår. Kan trösta er med att torsdagens katt-inlägg inte ändå var sådär roligt. Istället kan jag peppa er med att det är mycket roligt på gång här i alla fall, och det arbetade jag med halva dagen igår.

 

Men idag så är det ett kattinlägg, och ett mycket passande fredagen till ära. Kanske ska du ha fredagsmys ikväll, men inte riktigt vet vilken film du ska se på? Lugn ba, nu ska jag lista upp sevärda filmer med dig SOM ALLA HAR EN ELLER FLERA KATTER I SIG. 

 

Hur bra är nu inte det?

 

MEN IN BLACK (1997)

 

Orion har en liten, men absolut stor roll (är det ens möjligt?) i första Men in Black filmen!

De här filmerna tycks jag inte heller tröttna på.

 

 

HUNGER GAMES

MOCKINGJAY PART 2

http://www.youtube.com/watch?v=cxMnqhGhtLw

Den här katten, Buttercup, ser mer vild än tam ut. Men se bara vilken mysig typ den är, efter att Jennifer Lawrence slutat gorma.

 

AUSTIN POWERS

Har du sett på Austin Powers filmerna? De här var, trots sin absurda humor ibland, mina favorifilmer som yngre. Och jag var fem före att vända till the dark side, bara på grund av Dr Evil's älskade katt, som är hur underbar som helst. Mr Bigglesworth!

 

 

HARRY POTTER

Sist men inte minst, så tänkte du fredagsmysa hela helgen så är det absolut alla filmer av Harry Potter du ska mysa till. Man kanske bara kopplar magi till ugglor, men katterna är minst lika magiska. I Harry Potter kan du se på vackra Mrs Norris och Crookshanks.

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.