bloggheader4

Gåva till nyfödd

Skrivet av Caroline Eriksson 20.01.2020 | 0 Kommentarer

Jag var ensambarn tills jag var sju år gammal, och ändå var jag aldrig ensam. Jag hade massor av kompisar sen jag var bebis, och minns än idag hur roligt jag hade det när jag lekte med grannens barn. 

Och därför är jag också så glad att flera av våra vänner har fått barn, tidigare förra året, och nu i början av detta år. Inte bara för att vi föräldrar emellan har ännu mer gemensamt att tala om, men även för att våra barn kommer att kunna ha glädje av varandra.

 

För att välkomna årets bebisar till världen så har vi förberett med gåvor, och nu ska du få se vad vi köpt åt bebisarna.

 

babygava 1

 

Presentpåsar är världens bästa uppfinning, speciellt om man som jag inte är världens bästa på att paketera presenter. Så här blev gåvorna att se ut, som Nova skulle få ge sina nya vänner.

 

Tanken är att Nova ska bli lika tvåspråkig som sin far, och förra helgen fick hon träffa sina första finska kompis. Det var en så otroligt stor skillnad när flickorna var bredvid varandra. Nova såg ut som en jätte, jämfört med det nyfödda barnet vid hennes sida. Trots att det bara skiljde åtta veckor mellan dem. Otroligt hur snabbt bebisar kan växa.

 

babygava 2

 

I presentpåsen fanns body, byxor och en mössa som alla hör till samma set, med texten "Born 2020" på.

 

babygava 3

 

Som jag nämnt i ett tidigare blogginlägg, så är potatismjöl en nödvändighet. Speciellt om bebisen skulle få röd rumpa. Så självklart skulle de nyblivna föräldrarna få ett paket med potatismjöl!

Jag använde mig av mina fina kunskaper i photoshop, gjorde etiketter och limmade fast dem på förpackningens båda sidor. Nu går det ju inte att ta miss på vad gåvan är till för.

 

babygava 4

 

Och det var gåvorna som Nova gett till sina nya vänner.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar