Bloggheader Caroline3

Gick inte som på Strömsö

Skrivet av Caroline Eriksson 16.11.2016 | 0 Kommentarer

Jag är en människa med visioner. Som kan bli eld och lågor över en idé. ”Det blir perfekt” tänker jag, och börjar på utan att riktigt veta hur eller om jag når resultat.

Oftast lyckas det. Igår gick det dock inte som på Strömsö.

 

Jag har som aldrig riktigt sytt något, och de gånger har jag följt mönster och fått handledning. Min galaklädsel hade inget mönster och det enda jag hade var svart spetstyg på tre meter. Mina känslor för klädseln har gått upp och ner enda sedan jag började. Igår kväll fick jag flow och sydde det sista, med handsvett.

Att börja sprätta i spetstyg och göra om, det är inte så roligt, så det skulle gå på första försöket.

 

Det slutade med att jag stod framför spegeln och skrattade åt hur jag såg ut. Även om det var raka sömmar blev galaklädseln långt ifrån något att ha på sig.

 

14971704 10154415962578880 1973786492 o

Så här såg jag ut innan jag knappt sytt i kjolen, utan bara hade en vision. 

En vacker dag kanske ni får se hur det blev att se ut, heuheuheu.

 

 

Ni kanske minns att jag för inte så länge sen rensade en hel IKEA-påse med kläder ur garderoben? För det första borde den ha försvunnit ur huset för länge sen. För det andra borde jag ha lämnat att stå framför spegeln och skrattat åt min kjol - istället för att pröva festklänningar i XS, när jag idag har kurvor jämfört med för tre år sen.

 

Då hade jag ett val. Sura över att det sket sig med kläderna denna gång,

eller intala mig själv att kläder är banne mig inte allt. Jag vill vara pigg, glad, sugen på livet och fest – så då får jag bara bestämma mig för det.

Istället för att stå och stampa i en glittrig klänning jag knappt kunde andas i, tog jag av mig den och ett steg framåt.

 

 

Skickade åt en kvinna i byn jag tycker har snygg klädstil och ska dit idag för att pröva ut en bekväm och snygg galaklädsel.

 

Allt fixar sig.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar