bloggheader6

Gick inte som på Strömsö.

Skrivet av Caroline Eriksson 26.11.2017 | 0 Kommentarer

Även om jag tror på universums kraft och attraktionslagen, så är det vissa gånger jag tror på den lite extra mycket. Börjar akta mina tankar och ord lite mer, bara för att få allt i min väg. Men så går det inte alltid, och nu ska ni få läsa om det som hände igår. Det är inget farligt, bara materiella ting, men ändå något att blogga om.

 

För ett par veckor sen köpte Fredrik ny telefon och ungefär samtidigt började jag längta efter en ny telefon. Egentligen var det inte behövligt. Min nuvarande gick att ringa med, och även om den laggade och ibland stängde av sig själv (inte undra på att jag sovit dåligt om nätterna när jag ska till arbetet), så fungerade den. 

Så även om jag halvt kollade runt efter ny telefon och drömde om något nytt, så accepterade jag min nuvarande telefon.

 

Men igår när jag stod i mitt blivande sovrum och tog en selfie mot den vackra mörkblåa väggen flög telefonen ur min hand. Jämfört med alla andra gånger jag tappat den (inte undra på att den fått ett eller två fel) och den inte fått en enda skråma, så lät det *krasch* och jag förstod att nu hände det.

Svängde sakta på telefonen som slagit i betonggolvet, och nu hände det som aldrig hänt i mitt liv.

 

telefonsonder 1

 

Jag lyckades spräcka skrämen.

 

Skyddplastet som är på skärmen håller som bäst glasskärvorna på plats, och det plast som är löst är nu tillfälligt fast med sårtejp.

 

telefonsonder 2

 

Så även om jag inte tänkt köpa en ny telefon, så har jag nu på väg hem en ny telefon. 

Jag hade gärna klickat hem en likadan telefon som Fredrik har nu, men känner att eftersom jag har macbook, ipad och systemkamera så är det inte nödvändigt att min telefon är så hi-tech. Viktigaste är att jag kan ringa med den och uppdatera instagram.

 

Men ja, det var på det här sättet som universum visade mig attraktionslagen. Nästa vecka ska jag bara tänka min rik, frisk och lycklig. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar