bloggheader6

Gick mina önskningar i uppfyllelse?

Skrivet av Caroline Eriksson 27.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

I början av september-månad hade jag några önskemål. Sju för att vara exakt. Vetja vi ska ha en lite annorlunda resumé för denna månad, och gå igenom varje punkt? 


Är du nyfiken på varifrån alla bilder kommer ifrån, så har de ett alldeles eget September-blogginlägg. Klicka på bilderna för att läsa mer, vetja!
(om inte alla bilder går att klicka på, så ska ni veta att jag har försökt fyra gånger nu.. ;))

 

resizedimage800533 IMG 7486 2

 

Önskan nr. 1:

Allt planeras och pappersarbete hoppas jag går smärtfritt undan. Och det brukar det göra när man kan fråga om hjälp av andra. (Det här har alltså allt planeras inför bygglovet att göra. Ingen som har ansökt om bygglov och undantagstillstånd kan veta hur mycket arbete det egentligen är bakom allt, sist och slutligen)


Hur gick det?

Det gick smärtfritt undan. Dock fick jag ett mindre anfall hos kommunens byggnadsinpektör när vi lämnade in alla papper, och såg att ett av de viktigaste pappren inte hade blivit ifyllda. Det var inte mitt eller någon annans fel, men det var bara inte ifyllt och jag trodde att bygglovet skulle hänga på det.

Det ordnade sig. Som allt annat.

 

resizedimage800533 IMG 7169

Bidrog med vad jag kunde och skrev om antiinflammatorisk kost i Vasabladets specialbilaga. Inför nattens arbete ska jag göra en god smoothie av dessa bär med veganska tillbehör som soyghurt och soya-mjölk.

 

Önskan nr. 2:

Hade egentligen önskat mig ett bygglov till födelsedagspresent, men för att förhindra vi springer i väggen redan nu så gör vi allt sånt i lugn och ro och ansöker om det nästa månad istället.


Hur gick det?

Väntan på att om man får bygglov eller ej, var den värsta väntan på länge. Dock fick vi både undantagslov och byggnadslov, och jag andades ut. Det var så skönt att vi tog det lite lugnare för att få allt samlat i lugn och ro, än att stressa oss fram.

Jag är så tacksam för att vi fick ett "ja" till att bygga där vi ville.

 

resizedimage800800 14324553 10154246100828880 5876191889207704544 oVi var till Tammerfors och firade kärlekens syskonbarn. Åt god mat och umgicks med allihopa. Jag hoppade runt.

 

Önskan nr. 3:

Istället önskar jag mig till födelsedagspresent en ny fjärrutlösare så jag kan springa 100 meter ifrån min kamera om jag vill, för att starta film eller ta foto av mig själv. Sambon vet vilken jag vill ha.


Hur gick det?

Jag fick min fjärrutlösare, tack vare att mamma var snäll och bidrog med pengar. Det har aldrig varit lättare att fotografera selfies och norrsken.

 

resizedimage800533 IMG 8410Det här är min fjärrutlösare som jag använder mig av. Världens bästa sak om man vill ha fina bilder eller kunna springa 100 meter ifrån kameran, och ändå kunna ta selfies.

 

Önskan nr. 4:

Det andra jag önskar och behöver till födelsedagen är en hårddisk där jag sparar alla mina fotografier. Sambon vet också här vilken jag vill ha.


Hur gick det?

Jag fick min hårddisk av sambon i födelsedagspresent. Den är fin, stor och har plats för alla fotografier jag vill ha kvar som minne. 

 

resizedimage800533 IMG 8208Jag fyllde 26 år och gjorde en LCHF-smörgåstårta. Så armadis gott. Tror jag ska lyxa till tillvaron och göra smörgåstårta snart igen.

 

Önskan nr. 5:

God sömn efter vackra stunder under norrskenet.


Hur gick det?

Jag kan inte klaga över sömnen men tyvärr har jag inte sprungit ut till norrskenet lika mycket som förr denna höst. 

 

resizedimage800568 kundalinicarroYoga, norrsken och jag.

 

Önskan nr. 6:

En så gott som sminkfri månad efter att jag varit på fransförlängning inkommande måndag. Det blir spännande och kul!

 

Hur gick det?

Fransförlängningen höll inte så länge som jag trodde, eftersom jag glömde bort mig och smörjde in ansiktet med kokosolja. Men jag har sminkat mig när jag velat och njutit lika mycket av de dagar jag struntat i det.

Dessutom behöver jag tydligen inte ögonfransförlängning, när flera personer har frågat om jag har det, när det bara är mina naturliga fransar med bra maskara.

 

resizedimage800533 IMG 7253Jag fick ögonfransförlängning i samband med ett bloggsamarbete. Ett tips är kanske att hålla sig undan kokosolja när du har sånt på ögonen.

 

Önskan nr. 7:

Och jo. Lugn, lycka och kärlek till mig och alla jag känner. Dit räknas också ni bloggläsare.

 

Hur gick det?

Hoppas ni fick uppleva lugn, lycka och kärlek. Det har nog jag fått göra. <3

 

resizedimage800533 IMG 8231

Nära vår bank finns ett loppis jag sprang till efter varje bankmöte. Sambon hittade detta kranium av en före detta hjort, och det var det bästa loppisfyndet jag gjort på länge.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar