Bloggheader Caroline3

Gör en bra deal!

Skrivet av Caroline Eriksson 04.12.2017 | 0 Kommentarer

Inlägget är ett kommersiellt
samarbete med HSS Media och Bjud.fi
***

 

Sist jag bloggade om bjud.fi berättade jag att jag har blivit en expert på att pruta och få bra deals på saker man behöver till huset. Nå, medan jag prutar så har Fredrik blivit en expert på att buda hem saker internet. Det har varit många spännande kvällar när tidsräknaren räknar ner minuter till sekunder, för en enda sekund kan avgöra om du gör ett bra deal.

 

Och det har gått bra. Alla, förutom en, av lamporna vi har i huset har Fredrik budat hem. Lampor som annars kostar över 60€ styck har vi fått till sånt pris att elektriker tappat hakan när de hört priset.

Förutom att vi har fått vackra lampor så verkar det dessutom som att Fredrik funnit en ny vän. Eftersom han budat hem så mycket från en och samma försäljare har de nu kontakt, och försäljaren får se bilder av hur produkterna ser ut i huset.

Typ,  gör  en  bra  deal  och få en vän på köpet.

 

Och nu gäller det att buda igen! Om ni inte har missat det, så pågår som bäst en bjud.fi auktion, och om tre dagar gäller det att vara allert för då avslutas den! När man budar hem saker från internet så gäller det att man håller koll på vilka varor man behöver, för att sedan avvakta hur priset stiger på dem. Man får vara lite sneaky.

Sen när det närmar sig slutet är det bara att buda och buda, och förhoppningsvis så vinner du.

 

Jag kan inte lova att du får en vän på köpet, som Fredrik fick, men jag kan lova att det känns bra när man får en produkt till ett bra pris. Speciellt nu i juletider då man vill vara så ekonomisk som möjligt.

 

Hur  fungerar  bjud.fi?

Alla produkter har ett reservationspris som är hälften av butikspriset. Alltså, vill du köpa ett presentkort på kläder för 200 euro, så är startbudet 100 euro.

Har du inte tid eller nerver att sitta och buda själv, så går det att ställa in att datorn budar åt dig, ifall någon budar över dig. För att du inte ska betala mer än du är villig, så går det att ställa in ett maximalt bud.

Mer  information  här,  för nu vill jag visa er vad jag vill buda på och varför.

 

BJUD.FI

 

1. Ett  Go PRO  paket, värde 327 €, som jag (om ingen skulle ta och buda över mig) endast skulle betala 164€ för. Jag skulle ju vilja satsa mer på video och vloggar, men att filma med en systemkamera är lite klumpigt, så en GoPRO kanske skulle vara lösningen? Om inte annat kan jag spänna fast kameran på katterna och se vad de gör när det är utomhus.

2. Presentkort  på  valfri  behandling  hos  Kosmetolog  Sophie  i Jakobstad. På samma plan där hennes salong huserar så finner du även min mamma och hennes frisörsalong. Så efter att du har fixat ögonbryn (Sophie är fenomenal på ögonbryn) eller shoppat de hudvårdsprodukter jag använder så kan du bara gå ett par meter för att få nytt och snyggt hår.

3. Vad hade det här huset blivit om inte  Malax  Byggmaskiner  existerade? Det var de som fixade vårt betonggolv och även därifrån vi hyrde den enorma vibratorn när jag vibrerade grunden. De har ALLT, och om det inte skulle finnas av någon anledning så beställer de in det. Detta presentkort skulle jag dock inte använda själv, utan ge i presentkort åt Fredrik till julklapp. Han önskar sig bitsar av bra kvalité, och tänker att för 200 euro (som jag ba betalat 100€ för) så får han hur mycket bitsar han vill. 

4. En  PihaPRO  badtunna  så man kan bjuda in till fest och bada i naturen med sina vänner, eller ba ha en mysig fredagskväll med Fredrik. Jag blir bara mer och mer pepp på tanken att ha en badtunna vid huset. Tänk er att bada med skog omkring sig och några ljusslingor man hängt upp i träden ovanför badtunnan. MYS.

5. Nu kanske du undrar varför Mr Fantomen är med på bild? Nå, jag tänkte inte buda ut honom, MEN han får representera  Vasa  Djurcentrum.  Om du skriver in Vasa Djurcentrum på bjud.fi's hemsida så hittar du allt från kattmat till akvarium, men det är  presentkortet  med  ett  värde  på  100  euro  jag vill ha. När vi flyttar till huset så har vi planer på att hålla alla katter inomhus i åtminstone två veckor, och för det så behöver vi utrusta oss med klätterträd så inte katterna blir nervösa och river sönder alla möbler. För presentkortet skulle jag köpa allt som gör att katterna upplever den kommande flytten som det bästa som hänt dem.

 

 

Vad skulle du buda på bjud.fi's pågående auktion?

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar