bloggheader6

Gratis babysaker från Libero!

Skrivet av Caroline Eriksson 16.09.2019 | 5 Kommentarer

Förra veckan tipsade jag om den gratis babybox du kan få som blivande förälder, och idag kommer jag med ännu ett härligt tips för blivande föräldrar!

Går du och blir medlem i Liberoklubben så kan du följa med din graviditet via en app, samla koder från blöjpaket och få en gratis väska fylld med härliga produkter. Och som jag sa sist; gratis är alltid gott.

 

libero laukku vaska 1

 

Den här Liberoväskan kan du hitta vid K-kedjans matbutiker, som Citymarket, K-Supermarket och K-Market. Vanligtvis kostar denna väska 10 euro, men tack vare Libero så får du 100% rabatt, och får väskan gratis. Så länge du blir medlem i Liberoklubben, förstås.

När du har mindre än åtta veckor kvar till beräknad förlossning så får du ett textmeddelande från Libero, som meddelar att det är fritt fram att hämta en väska och visa en kod i kassan.

 

Och det här är min väska, och dess innehåll ska jag visa.

 

libero laukku vaska 2

 

Liberoväskan innehåller:

 • Trosskydd.
 • Amningsinlägg .
 • Bindor.
 • Våtservetter.
 • Ett paket blöjor för nyfödda.
 • Babyolja.
 • Tvättkräm för bebisar.
 • Libero-koder.
 • Libero kod med massor av poäng, eftersom denna väska inte innehöll den fjäril som annars finns med.
 • En liten bok om första tiden med bebis med tips och råd.

 

libero laukku vaska 3

 

Det här med blöjor är ingen nyhet för mig som vårdare, men jag kan inte minnas när (om om!) jag fått hålla i en sån här liten blöja! 

Bestämde mig för att öppna paketet med blöjor för att se hur de såg ut, och de var knappt lika stora som min hand. Pyttesmå blöjor till en pytteliten rumpa. Och så mjuka.

 

Har du använt dig av engångsblöjor eller tygblöjor till ditt barn?

 

libero laukku vaska 4

 

Väskan innehöll även babyolja och baby wash. Baby washen kan användas vid bad eller blöjbyte, medan man kan använda babyoljan vid bad eller direkt på kroppen. Oljan är även bra vid babymassage.

 

libero laukku vaska 5

 

Dessa våtservetter har jag bara hört gott om, så ska bli kul att sätta dem på prov sen. 

 

Jag tyckte denna väska innehöll massor av bra saker, och allt kommer att komma till användning. Även snällt av Libero att vara givmilda med koderna, då den där fjärilen inte var med i väskan. Via Liberoklubben så finns det en "pistekauppa" där man kan beställa hem saker efter att ha samlat in ett visst antal poäng (olika saker har olika poäng).

Istället för att beställa hem fjärilen så tror jag att vi kommer sen att endera beställa hem en body från Lindex (ett erbjudande i "pistekauppa"), eller samla och spara de där poängen till något annat. 

 

Så, det var innehållet i den gratis Libero-väsa vi fick som blivande föräldrar. Tycker det var fina produkter, och om det ens var möjligt, så blev man lite extra pirrig för det som komma skall. Speciellt efter att ha hållit i den pyttelilla blöjan, eftersom det är svårt att greppa hur små nyfödda bebisar verkligen är. 

Jag kan ju se på magen och känna med handen om en rumpa sticker fram, men ändå är det så ofattbart. Och härligt. 

 

Jag längtar.

 

Kommentarer

 • Nadja 16/09/2019 11:35am (3 år sen)

  Så roligt med gratisgrejer! Minns själv hur roligt det var att få hämta hem den där väskan! I dagsläget har jag en 1-åring som gärna springer runt här hemma med den gröna väskan och fyller den med både det ena och det andra. Fjärilen var väldigt populär att ha fast på babyskyddets handtag i bilen, då den både prasslar och har så fina färger tyckte sonen när han var ett par månader gammal! På vaukirja.fi kan man också beställa hem deras första prenumerationspaket gratis när man väntar barn (och sen avprenumerera direkt efteråt ifall man inte vill fortsätta få hem böcker och annat på finska). :)

  • Caroline Eriksson 16/09/2019 1:38pm (3 år sen)

   Jamen visst är det roligt med gratisgrejer, speciellt sånt man har användning av. :D
   Tack för tipset! Vår bebis kommer ju att bli tvåspråkig, så det skadar ju inte för mig att kolla in vaukirja. Var det enkelt att avbeställa då? Jag brukar vara rädd att det ska vara svårt att avprenumerera så man lämnar fast i något man inte vill ha. :D

  • Nadja 18/09/2019 9:26pm (3 år sen)

   Nej det var inte svårt alls. Tror jag gick in på deras hemsida, klickade mig fram till nån avbeställnings-sida och så var det klart! Eller så var det via deras mejl man började prenumerera på samtidigt... Minns att man skulle fylla i orsak och då skrev jag bara att vi är svenskspråkiga och gärna skulle vilka ta del av svenskt material i stället. :)

 • Johanna 18/09/2019 10:44am (3 år sen)

  Jag fick väskan till BB konstigt nog. :O

 • Anna 28/09/2019 11:13pm (3 år sen)

  Liberoväskan och -sakerna har hängt med länge, hur länge vet jag inte. Men för 15 år sedan så samlande man också märken/poäng från blöjpåsarna och fick fina saker av god kvalité. Och Libero blöjorna var bäst vill jag minnas. 🙂
  Så mycket roligt ni har framför er! Grattis och god fortsättning.

  • Caroline Eriksson 29/09/2019 6:28am (3 år sen)

   Åh så kul att läsa Libero satsat i så pass många år. Verkar vara en djungel av blöjor, så får se vilken modell som passar vår bebis bäst. :)
   Tack för kommentaren och ha det fint. 😁

 • Khilola 01/11/2019 9:11pm (3 år sen)

  Tack till Libero

 • Mniya 26/02/2020 12:31pm (3 år sen)

  Hej jag vill gratis baby boxes

Skriv en kommentar