bloggheader6

Hem, ljuva hem.

Skrivet av Caroline Eriksson 07.08.2017 | 0 Kommentarer

Tänk att det inte för så länge sen såg ut så här vid huset:

 

resizedimage800533 8farggladabilder 3

 

Och nu ser det ut så här:

 

6.8.2017 1

 

TÄNK vad lite färg kan göra stor förändring till ett hem. Crejzit.

Jag har målat klädkammaren, barnrummet, tekniska utrymmet och det som ska bli vårt kök och vardagsrum. Och allting blev så stor helt plötsligt.

 

Tänkte som ta med er på en kort rundvisning i huset nu, innan det hinner förändras allt för mycket.

 

6.8.2017 2

 

På vår eldstad finns ved, som är på tork och väntar på att senare bli eldad. Annars är det ba en snygg inredningsdetalj.

 

6.8.2017 3

 

Den som har bra syn eller glasögon ser kanske att det är några ställen ovanför terrassdörren som Fredrik har behövt spackla lite. Alla små bular och sånt man redan trodd man fixat, kommer plötsligt fram efter att man grundmålat väggarna. Men det är ju lätt fixat. Lite spackel på, slipa och måla på nytt och så är bulorna magiskt borta.

 

6.8.2017 4

 

Igår var jag lite för ivrig när jag skulle döda en geting, så min enorma flugosmätto gick sönder. Igen.

Fick stärka den med en pinne och jesustejp. Som ni också ser så borde jag ta och fixa ihop lite mer ved om jag vill ha någon grillad korv.

 

6.8.2017 5

 

Det här gott folk ska bli vårt kök. Även om huset har en öppen planlösning så är det två öppningar till köket. En från hallen, och en från vardagsrummet. Det här är det man ser från hallen. I love it.

 

6.8.2017 6

 

Som bäst är det VVS- och el-arbeten på gång i huset. Det här blir vårt tekniska uttrymme. Jag och Fredrik leker med tanken om hur vi ska kunna gömma bort detta ställe av huset, på ett snyggt och funktionellt sätt.

Det du ser som är uppe på väggen är ventilationsmaskinen.

 

Rolig historia: råkade få fel maskin hem till oss först, vilket hade varit så kraftig att vi aldrig behövt använda en hårfön. Den här är inte lika amper.

 

6.8.2017 7

 

Och så här satt jag igår och hade bästa utsikten: Fina Fredrik som tog ner en av korsskålnings-bräderna. Vi ska göra en liten speciell förändring i detta vardagsrum som blir perfekt. 

 

To be continued....

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar