blogghedaear

Herkules vilket äventyr!

Skrivet av Caroline Eriksson 14.09.2016 | 1 Kommentarer

Oj höni, jestas vilken dag. Spänning, fart och mycket av det ena och det andra.

Dagen började lugnt, med morgonkaffe och tid att i lugn och ro fixa fixa det sista i lägenheten innan intervjun. Fem före Magnus Hansén från YLE Vega hittade till Petalax så spydde Mr Fantomen på golvet. Man ba: tack. 

 

Intervjun gick bra. Har inga som helst  "AAAAAH GAAAAH"-ryck  efteråt. Sånt har jag slutat med, istället är jag ba nöjd och glad. Vet inte när något sänds men lovar att meddela er när jag vet mer. När Magnus åkte tillbaka till bebyggelse och stan var klockan så pass lite att jag själv passade på att åka till en vän. Fick sallad och zucchini som hon odlat själv. Hon fick en kram av mig. 

 

Körde vidare till havet för att fotografera och balansera stenar. Och visst fick jag en bild, men herkules vilket äventyr jag fick på köpet.

Den plats jag bestämt mig för att hoppa på, var tydligen ett  bo  för jordgetingar.

Blev  jagad  av  flera  jordgetingar  in i bilen, och fick sitta där en bra stund innan jag vågade hämta kameran.  Jag  avskyr  getingar.  Speciellt jordgetingar. Tycker mig ha sett en videosnutt där nån i Kina har forskat fram att getingar blir aggressiva av färgen svart och parfym.

Idag doftar jag  Victoria's  Secret  och är  svart  som  synden.

 

 

Om ni kollar riktigt noga på mitt vänstra innerlår  (första och sista gången jag ber er göra det)  ser ni en av alla jordgetingar som jagade mig. Vill ni se min reaktion efteråt, se på instagram-stories.

IMG 6512

Kommentarer

Skriv en kommentar