bloggheader6

Herrejäklar! Nu händer det saker.

Skrivet av Caroline Eriksson 03.04.2017 | 1 Kommentarer

Det blev en mer spännande dag än vi hade tänkt oss. Jag och kärleken skulle till tomten på eftermiddagen, för att föra dit det sista stagningsvirket. Plötsligt hade vi ett hus där. (så har du mött två stora lastbilor med rama-släp hela dagen, längs R8 och Strandvägen.. då är det ba mitt hem du har sett.)

 

3.4.2017

 

För  det  första:  WAUDEVILLE! Det här var häftigt, och den bästa överraskningen som kunde ske. Det piggade verkligen upp denna dag för mig.

För  det  andra:  Herrejäklar vilken skicklig lastbilschaufför som backade hela vägen (!!!), för att komma till tomten. Det skulle ha varit enkelt om det var en rak väg, men den är lite snirklig och smal, så jag har extra stor respekt för lastibilschaufförer idag.

För  det  tredje:  Jag är så tacksam för arbetskarlar som är minst lika trevlig åt mig, som åt sambon. 

För  det  fjärde:  Nu är det verkligen verkligt. Pirrade lite i magen när jag var som en GPS i telefon åt ena lastbilschauffören, och såg dem köra med blinkor på.. med hela huset vårt. 

För  det  femte:  Nu är vi på riktigt med hus.

 

Nu sker det alltså grejer, gott folk. I morgon ska det sista lasset backas dit, tidigt på morgonen, och Simons hus börjar montera huset vårt.

Kommentarer

  • Johanna 03/04/2017 9:52pm (6 år sen)

    Oj va kul! :D

    • Caroline Eriksson 03/04/2017 10:20pm (6 år sen)

      Ja nu äntligen! Som jag har längtat, väntat, förberett och äntligen sker e :)

Skriv en kommentar