bloggheader copy

Hjälp mig med utmaningar och mål att nå!

Skrivet av Caroline Eriksson 19.12.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Nu ska det bli riktigt spännande att se hur mycket jag hinner skriva på kort tid (10 minuter), för jag ska så småningom iväg till nästa ställe och nästa uppdrag för dagen. Och redan med den första och kanske längsta mening jag någonsin skrivit, så är det dags att faktiskt visa er vad jag ville visa.

 

Min bullet journal.

Nu när det närmar sig ett nytt år så är det kanske några som faktiskt planerar att starta sin alldeles egna bullet journal? Även om man inte alls behöver ett nytt år, eller ens månad eller vecka, så verkar det på något vis som att början på något gör det mycket lättare för en att påbörja något nytt.

 

bulletjournal vecka52 1

 

För mig är det här i alla fall min sista design av året 2017. Hela december-månad lyckades jag hålla mig till mumintemat, och som sista bild så har jag samlat mina favoritkaraktärer i en liten nyårsfest eller samling. Hur som helst är det där hela gänget.

 

bulletjournal vecka52 2

 

Jag är lite glad att Snusmumriken är lite ur skärpa, för vore han skarp skulle han ha sett lite påtänd ut. Men det har varit en rolig utmaning att få rita muminfigurer i en månad, för jag börjar själv se lite framsteg med min konstnärliga ådra och att rita av figurer. Övning ger färdiget, och..

 

bulletjournal vecka52 3

 

..nu behöver jag er hjälp och era tips på vad temat för januari och det nya året ska bli. Det blir inte mumin åtminstone, om det inte nu vore så att det är det ni helst av allt vill se mig rita. Då gör jag väl det en månad till. 

Här ser ni i alla fall min kalender för nya året och min habit tracker. Behöll min nuvarande habit tracker, och skippade alla rutor som var enormt petigt att rita dit, och gjorde prickar istället.

 

bulletjournal vecka52 4

 

Dessutom ska jag påbörja min bucket list för nästa år nu. Har redan kommit på stora och små mål jag vill uppnå nästa år. Som ger mig själv och andra lycka och lite extra ljus i tillvaron. 

Har du även tips på vad jag kan ta och skriva upp i min bullet journal, så skriv en kommentar! Jag har två sidor att fylla med utmaningar och mål.

 

Så, nu är tiden ute och jag måste logga ut och fortsätta med dagen. 

Ha det underbart allihopa. Puss, puss och kram.

 

Kommentarer

  • Johanna 19/12/2017 7:21pm (3 år sen)

    Skogen, vänskap, fiskar och knappar:D

    • Caroline Eriksson 20/12/2017 11:40am (3 år sen)

      Bra tips! Tack så hjärtligt mycket! :)

Skriv en kommentar