bloggheader6

Horoskop, vecka 26

Skrivet av Caroline Eriksson 25.06.2018 | 0 Kommentarer

Hej alla kärleksfulla människor. Nu är det dags igen för ett horoskop. Hoppas du får en riktigt fin och kärleksfull vecka. 

 

1

Väduren 21 mars – 19 april

 

Väduren (Making new friends)

Du har redan en handfull av nära vänner i din närhet, som du kan lita på, men nu gäller det att öppna upp armarna för det är fler personer på väg in i ditt liv.
Du kommer att möta likasinnade människor och växa emotionellt och själsligt.

 

Var inte rädd för förändring. Förändringar kan vara gott.

 

2

Oxen 20 april – 20 maj

 

Oxen (Body Movement)

Vår fysiska kropp har sin egen vilja, och det gäller att lyssna till den för att veta vad den behöver och vill ha just nu. Du fick det här kortet för att du ska hedra och ta hand om din kropp. Lyssna till vad den vill och behöver. En promenad i vacker natur? Yoga? Dansa till musik?

 

Omfamna dig själv, din kropp och ha kul.

 

3

Tvillingarna 21 maj – 21 juni

 

Tvillingarna (New Opportunity)

Nya möjligheter står bara och väntar på att du ska våga ta chansen, och att du ska tro på att du är värd allt gott. Jag ska inte uppmuntra någon att spela spel, eller riskera en förmögenhet. Men jag kan uppmuntra dig till att tro på att du är värd gott, och att universum vill dig väl.

 

Nya möjligheter står och väntar vid dörren, och du är redo.

 

4

Kräftan 22 juni – 22 juli

 

Kräftan (Dreams coming True)

Goda nyheter! Det liv du drömt om är på väg att bli verklighet för dig. Alla dina affirmationer och arbete mot det mål du drömmer om har gett resultat, och nu gäller det ba att hålla kvar vid tron.

Ofta vågar vi inte vara stolta över oss själva eller glädja oss för något nytt i vårt liv, men nu gäller det att bryta den cirkeln, för att bara omfamna allt det fina i ditt liv.

 

5

Lejonet 23 juli – 22 augusti

 

Lejonet (Kick up your Heels)

Det finns alltid något att fira, och du fick det här kortet för att du ska komma ihåg att glädja dig, ha kul och fira nu. Ordna en träff med goda vänner, skratta och ba låt hjärtat slå extra slag av lycka. När vi firar och har roligt så får vi samtidigt nya fräscha perspektiv på tillvaron, nya idéer och vänskap.

 

6

Jungfrun 23 augusti – 22 september

Jungfrun (Trust your Intuition)

Vad du än nu funderar på, så är det tryggt för dig att följa din intuition och det ditt hjärta säger åt dig. Visst kan det vara bra att vara logisk ibland, men nu är det ditt hjärta som talar sanning och som vet vad som är bäst för dig.

Ignorera inte dig själv och dina känslor.

 

7

Vågen 23 september – 22 oktober

 

(Vågen Financial Flow)

P-P-P-P-PENGAR! Du har kanske tänkt mycket på ekonomin den sista tiden, och nu har jag goda nyheter: du kan andas ut. Det finns flow i livet, och flow i ekonomin. Och nu är det både och.
Du kanske inte blir miljonär över en natt (även om jag hoppas det innerligt), men man kan även få perspektiv på ekonomin och livet överlag och inse att man redan har det man behöver, och att allting fixar sig till slut.

 

Ingen idé att hyperventlira. Allt fixar sig, och nu ska du ba känna glädje och tro på att allt är bra. Du vet, attraktionslagen.

 

8

Skorpionen 23 oktober – 21 november

 

Skorpionen (Awakening your True Self)

Du har haft en tid då du har hållit tillbaka dig själv (omedvetet och medvetet, villigt och ovilligt). Du har inte haft lika mycket tid för vare sig vänner, intressen eller har försökt passa in i ett fack som inte riktigt är du.

Nu är det dags att släppa taget om det, och omfamna den du är. På riktigt.

 

Kom ihåg att du duger. Precis som du är.

 

9

Skytten 22 november – 21 december

 

Skytten (Sexuality)

Sexualitet och närhet är en viktig del i livet. Inte bara för lusten och vårt fysiska, utan även för vårt psykiska och emotionella jag.

Är det så att du har problem i sexlivet, endera på grund av dåliga erfarenheter från tidigare, eller på grund av att ni inte har tid för varandra nu, så gäller det att tala om saken. Kommunikation är a och o i ett förhållande.

 

Samtidigt är detta kort en påminnelse om att du ska inse vilken vacker människa du är, och att du är värd att älskas.

Göm inte dig själv eller håll tillbaka. Du är fin och älskvärd, och för att kunna älska någon annan måste vi kunna älska oss själv.

 

10

Stenbocken 22 december – 19 januari

 

Stenbocken (Stand your Ground)

När du har beslut att göra så kan det vara så att du tänker mer på andra, än vad det egentligen är du själv vill göra. Kom ihåg att det första beslut du först tänker på, är oftast det du verkligen vill göra. Låt inte andra påverka dig, och var inte rädd för att säga vad du känner.

 

11

Vattumannen 20 januari – 18 februari

 

Vattumannen (Peace of Mind)

Det har varit mycket den sista tiden, och det här kortet existerar för att påminna dig att ta det lilla lugna. Se till att ge dig själv tiden att ta det lugnt. Ät god mat som gör gott för dig. Var snäll mot dig själv och andra. Sov tillräckligt. Undvik negativitet, och säg ”nej” när du behöver det.

 

12

Fiskarna 19 februari – 20 mars

 

Fiskarna (Inner Power)

Släpp taget om de rädslor du har, och håll ditt självförtroende högt genom att värdesätta dig själv och ta hand om dig. Du är kraftfull, älskvärd och en unik varelse, och det är dags att du vågar visa ditt rätta jag mot andra.

Genom att vara kärleksfull och glad, så drar du till dig lika glada och kärleksfulla människor till ditt liv.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar