bloggheader6

Hur ser din julgran ut?

Skrivet av Caroline Eriksson 16.12.2015 | 1 Kommentarer

Taggar:

Igår pyntade jag och kärleken julgranen. Under natten hade den sträckt på sig och var nästan dubbelt så bred, så det innebär att vi än ett år säkerligen tar pris för "byns största gran". Fast.. det existerar ju ingen sån tävling.

 

Vårt julgranspynt går i temat guld och rött. En stjärna på toppen av guldigt trä, glittrigt guld som slingrar sig runt granen och julgransbollar i rött och guld. Och ledlampor i rött.

 

Man kan ju egentligen pynta granen med vad man vill. Om ni brukar ha en gran på julen, hur pyntar ni den? Kanske ni gör egna pynt, slänger dit några pepparkakor eller tomtar? Skulle vara kul att läsa hur andras granar i stugorna ser ut. :-)

 

IMG 8179

 

Min absoluta favorit av julgransbollarna. Den sticker ut och ser så fin ut när julgransbelysningen lyser upp den.

 

IMG 8169

 

Ser ni vem som kikar på er i bollen? :D

 

IMG 8173

Kommentarer

  • Nina 16/12/2015 5:23pm (7 år sen)

    Vi kör för första året på mindre traditionellt. Bort med de klassiska lamporna och glittret. Det blev bollar i guld/koppar/brunt och blå (!) lampor som var mer eller mindre ett misstag. Trevlig överraskning verka Eddi dock tyck :)

    • Caroline Eriksson 16/12/2015 5:30pm (7 år sen)

      Men kul att läsa att någon vågar testa något nytt, än det man är van med från jul till jul. ;) Bruna julgranskulor verkar ju spännande. Kanske man vågar testa något nytt en annan jul.

Skriv en kommentar