bloggheader6

Hur stavar man till kärlek?

Skrivet av Caroline Eriksson 03.09.2018 | 0 Kommentarer

När man minst anar det så dyker den upp som i Gevalias reklam i tv, "När du får oväntat besök".

Inspirationen till att skapa, skriva och måla. Helt enkelt leva ut sin kreativitet, och bara ha roligt under resans gång.

 

Från att ha varit på noll, är jag nu upp i hundra. Har så många idéer, och njuter av att få spendera tid med penna, papper och färger för att förvekliga det som en gång bara varit en tanke. När man inte vet hur länge detta flow av kreativitet kommer att hålla i sig, så gäller det att ta vara på den, och det har jag verkligen gjort nu.

 

Min bullet journal har förvandlats till en färggrann bok med hemliga luckor, och nu ska jag visa dig, samtidigt som du kanske själv får en gnutta av den inspiration jag känner. 

 

bullet journal winnie the pooh 1

Kanske det sötaste jag någonsin ritat.

 

Egentligen tycker jag det är lite för pluttinuttigull med citat från en barnbok, speciellt Nalle Puh. Men när jag målat Nalle Puh och Nasse färdigt kunde jag inte hålla mig, och skrev in citatet:

 

"Nasse till Nalle Puh:

- Hur stavar man till "kärlek"?

Nalle Puh svarar:

- Man stavar inte, man känner det."

 

bullet journal winnie the pooh 2

"The Dutch Door" är min nya favorit när det kommer till Bullet Journal.

 

Om inte annat så kanske jag hålls glad och extra mysig hela den här veckan, för det där citatet är något jag kommer att se varje dag. Till skillnad från tidigare designer i min bullet journal har jag nu gjort en "dutch door", vilket man kan göra på många olika sätt. 

 

Jag valde att sluta vara så emotionell med papper, och klippte bort lite för att kunna göra en miniatyr variant av en bok inne i bujon.

 

bullet journal winnie the pooh 3

Första veckan av september andas höst.

 

På så sätt har jag nu massor av plats att skriva på, samtidigt som jag kan låta det vara privat om jag vill.

 

I slutet av boken ritade jag en svartvit bild av Nasse och Nalle Puh som vandrar sida vid sida, en stormig höstdag. Håller du koll på dina vanor, som i en habit tracker, eller vill fylla tomrummet i slutet med något annat? Fritt fram. Det är bara (bristen på) fantasi som sätter gränser.

 

bullet journal winnie the pooh 4

Man kan inte bli annat än glad när man ser söta Nalle Puh.

 

Och om du gillade den här designen, så vänta tills du får se nästa veckas design. Det skriker och doftar glitter och glamour om den. 

 

New month, new design in my bullet journal. Trying out the "Dutch door", and loving it!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar