bloggheader6

Husbygget: vad hade vi gjort annorlunda?

Skrivet av Caroline Eriksson 08.04.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

"Vilket fint hus ni har!! Nu i efterhand, finns det något ni skulle ha gjort annorlunda?"

- Lissi

 

En vanlig fråga jag och Fredrik fått efter att vi byggt huset klart och bott in oss, är om och vad vi skulle ha gjort annorlunda med husbygget. Och om det är något som vi skulle ha gjort annorlunda så kanske det skulle handla om någon kosmetisk sak. Som att använda oss av gips runt fönstren, och göra de listfria.

Men när det väl kommer till kritan så är det väldigt lite, om alls något, vi skulle ha gjort annorlunda.

 

08.03.2019

Katten Mohicana som myste på soffan idag.

 

Jag tycker att om man ska leva och göra något så ska man göra det fullhjärtat. Att om man ändå skuldsätter sig för en stor del av livet verkligen ser till att göra det man vill, och skapar ett hem man kommer att trivas att bo i. Att man inte stressar, eller väljer sig av andrahandsval, om det är det första valet och magkänslan som gör en lycklig.

Att trots att man kommer att få höra en massa goda råd, och möta på människor som kommer att ha en åsikt om det mesta man gör, vågar lita på att de val man gör är de rätta. Man kan ju inte säga så mycket om något som aldrig har skett, men tror att vi hade ångrat oss om vi till exempel lyssnat till andras val att välja mörkt golv, än att följa vårt hjärta och valt ljust golv.

 

Vi har bott i vårt hus nu i ett år och två månader, och fortfarande känner jag lyckorus över att få bo just här. En sån lycka.

 

Har du några frågor, eller vill se mer av något här på bloggen?

Skriv en kommentar så jag vet vad som uppskattas på bloggen.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar