bloggheader caroline

Huvudlösa priser och vad jag har gjort idag.

Skrivet av Caroline Eriksson 06.02.2019 | 0 Kommentarer

Fyra dagar in i semestern, och jag som trodde att dagarna skulle vara utan planer, har istället haft fullt upp varje dag.

Idag har jag till exempel blivit tvungen att spendera dyra pengar för ett nytt batteri till min bil. Allt har ett bäst före datum, och tydligen också bilens batteri, som var original. Det är så underligt hur det tar extra mycket emot att köpa något till bilen, speciellt då den är något man har användning av. Vare sig det är att köpa nya lampor, vindrutetorkare, besiktning eller fordonsskatt. Tråkiga utgifter jag gärna hade suttit och kramat om lite längre.

 

Visste du förresten att ett nytt batteri till min bil, kostar lika mycket som ett batteri till en Canon systemkamera? Helt huvudlöst. 

 

Hur som helst så är ett nytt batteri köpt, och medan Fredrik bytte batteri till bilen stod jag bredvid som moraliskt stöd och hejarklack på samma gång. Vi båda kom överens om att aldrig mer skruva på bilen utomhus i minusgrader. 

Det är fint att vara överens.

 

IMG 2139

Bild från häromdagen.

 

Och det var egentligen bara det jag hade på hjärtat. Passar på att njuta av det som är nu, och ta vara på ledigheten som jag längtat efter och behövt. Dricker gott te, äter god mat, får frisk luft och sover länge om morgnarna. Det här är livet.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar