Bloggheader Caroline3

Ibland mår jag inte så bra

Skrivet av Caroline Eriksson 14.11.2016 | 0 Kommentarer

Inlägget är ett kommersiellt
samarbete med Nextory
***

 

”Hej allesammans! Jag hoppas ni mår superbra idag. Det gör jag, tack!”. Frasen som öppnar de flesta av Therese Lindgrens videor på youtube.

Pinsamt hur länge jag trodde hon sa ”Här är jag, tack!”.

Nå, ni vet hur man oftast bara svarar att ”Jag mår bra, tack” när någon frågar hur det är. Även om allt inte riktigt är så bra.

 

”Ibland  mår  jag  inte  så  bra”  är titeln på Therese Lindgrens nysläppta bok och den tar upp hennes egen historia om psykisk ohälsa. Ångesten hon ibland talar öppet om i sina videos. Och hon lyckas göra det på ett sätt som inte blir för tungt, utan vågar även blanda in humor i det olyckliga.

 

Jag har alltid älskat att läsa böcker, men av någon konstig anledning har det bara blivit mindre tid för det de senaste åren. Har hört talas om ljudböcker, men inte trott att jag skulle orka lyssna och ta in en bok, som någon annan läser för mig.

Så fel jag hade. 

 

 

Nextory  är en app som du kan ladda ner till din surfplatta eller telefon. Nextory erbjuder tusentals e-böcker och ljudböcker (jag har en fin kampanjkod åt er längst ner i inlägget). Nextory erbjuder även möjligheten att lyssna till ljudböcker i offline-läge, vilket är prima om du inte kan eller vill vara uppkopplad dygnet runt.

 

1 nextorycaroline

 

Jag valde att lyssna till Therese Lindgrens bok, istället för att läsa. Det gav mig möjligheten att samtidigt arbeta med galaklädseln, samtidigt som det blev mer personligt att höra henne berätta själv sin historia.

Och Therese har en behaglig röst, så det var lätt att ta in allt.

 

Som Therese beskriver sig själv i boken, så är hon idag en lycklig människa med dåliga dagar. Så tror jag att de flesta är. Man kan vara lycklig, även om allt inte är så bra hela tiden. 

 

2 nextorycaroline

 

Jag brukar annars se på youtube-videos medan jag lackar mina naglar, men det kan bli lite knepigt att byta klipp utan att klotta. Därför är jag glad över att jag nu kan lyssna på något spännande medan jag lackar naglarna.

 

3 nextorycaroline

 

Fantomen lyssnade igenom hela boken, tillsammans med mig. Boken rekommenderar jag till så gott som alla, i alla åldrar.

Nu har jag börjat lyssna på  Elaine Eksvärds självbiografi "Medan han lever". En bok som tar tag i hjärtat och vrider om det. 

 

 

Vill du också lyssna på ljudböcker, eller ladda ner en e-bok för att läsa i egen takt? Här har jag en fin kampanjkod till er!

Med kampanjkoden  seven  får du i 30 dagar  gratis  lyssna och läsa till utbudet på Nextory. Det är ingen bindningstid, så du kan avsluta precis när du vill. 

 

 

** KLICKA  HÄR  för att ta del av erbjudandet **

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar