bloggheader4

Ikväll tar vi över Radio Vegas sändningstid!

Skrivet av Caroline Eriksson 12.02.2018 | 0 Kommentarer

Ikväll kommer jag och Fredrik att ta upp en stor del av Radio Vegas sändningstid. Från starten av husbygget har de ju följt med oss, och förra veckan gjorde vi vår sista intervju med Radio Vega. I alla fall när det kommer till att bygga hus, för nu är vi inflyttade.

Men som jag skrev så kommer alltså vi att ta upp en stor del av deras tid ikväll, mellan 17:30 och 19:00, för då sänds alla tre tidigare avsnitt med oss. Även det fjärde och sista avslutande reportaget, som vi bandade in i torsdags.

 

Mycket handlar nu om hur reporter-Peter valt att klippa avsnittet, men i värsta fall börjar avsnittet med hur jag står och är begeistrad över Mohicana, som då stod utomhus på sina bakben och såg mer ut som en surikat än en katt.

”Kom å skåda Fredrik!” tjoar jag, när jag plötsligt får en mikrofon i ansiktet.

”Men va?! Bandar du in redan?!” är min reaktion då jag inser att intervjun är i full gång och där står jag och är lycklig över katten.

 

Men som jag skrivit tidigare, så får intervjun gå som den går. Till skillnad från den första radiointervjun jag gjorde för flera år sen, så ligger jag inte längre vaken om nätter och tänker ”Nej, vad tusan sa jag?!”. Sist och slutligen är det här sällan något som någon kommer att minnas om hundra år.

Därför är det också onödigt att gå runt och älta över saker helt i onödan, eller vara rädd över vad andra ska tycka och tänka. Sist och slutligen har ju alla ändå fullt upp med sig själva.

 

 

Man ska nog bara slappna av, andas och våga bjuda på sig själv. Och viktigaste av allt: vara snällare mot sig själv.

 

IMG 0931

 

Fantomen demonstrerar vem som äger huset, höhö. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar