bloggheader6

Inga gröna fingrar, men en frisk armhåla.

Skrivet av Caroline Eriksson 26.12.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

”Det börjar likna ett hem”, skrev jag och var så lycklig över att jag och Fredrik fått upp gipsskivor på en sida av varje vägg. Det var i början av juli och mina dagar såg ut så här hela sommaren: bygga vid huset, arbeta natt, förvandlas till en zombie och upprepa allt igen. Med soppa i magen, den enda maten jag lever på vid nattskiften.

 

3.7.2017 1

3 juli

 

3.7.2017 2
27 november

 

Och till skillnad från andra somrar, då jag njutit av solen, legat och stekt på terrassen eller spenderat mycket tid vid havet – så spenderade vi varenda evigaste dag inomhus vid huset. La vi inte upp gipsskivor på mellanväggarna, så jagade jag getingar med världens största flugosmätto jag hittat vid byns butik.

 

Av någon underlig anledning hittade varje geting till ”barnrummet”, som vi till sist började kalla dödens rum, för att getingar samlades i en hög på golvet och kolade vippen.

 

14.7.2017

 

Vi fick besök av en typ som skulle täthetsmäta huset. Det var en riktigt spännande dag, eftersom det nu verkligen skulle märkas om vi gjort misstag i bygget. Men det visade sig att huset var i toppklass, även om det inte är skapt för att vara det.

 

Det var en riktigt härlig egoboost att få höra, och perfektionisten inom mig jublade. Det gjorde en lite mer peppad att fortsätta bygga sina drömmars hem.

 

18.7.2017

 

I mitten av juli, en vecka innan jag skulle ta semester, så steg jag upp tidigt på en ledig dag för att fara på ultraljud av armhålan. Jag hade ju en månad tidigare bloggat om att jag funnit en knöl i armhålan, och den vägrade försvinna.

 

När man upptäcker något som inte är som det ska, så blir man halvt tokig av att tänka och bara vänta på en förändring. Ibland är det nästan som att väntan är värre än att få reda på vad det handlar om. Så jag for på läkarbesök, fick remiss till ultraljud och fick där reda på att allting var i sin ordning.

 

Så jag firade livet med att köpa en monstera,

som tyvärr inte mår så bra idag.

 

20.7.2017

 

Och medan jag handlade min monstera i stan, så hade jag tydligen ögonskugga i klyftan. Om jag är av med något så är det tydligen där jag ska söka. :'D

 

28.7.2017

 

Samma dag som jag tog semester tog jag och färgade mitt hår. Ville tydligen se ut som en enhörning som skulle på rave under semestern. Tyvärr var jag inte rosahårig så länge, men det var kul så länge det varade.

 

31.7.2017

 

Och trots att jag inte har gröna fingrar när det kommer till monstera, så kan jag verkligen ta hand om gullrankor. Jag fick på posten hem världens bästa paket: sticklingar. Hjärtan på tråd och N'Joy (gullranka). De mår bra än idag, och gullrankan har redan hunnit få flera nya blad.

 

Det paketet gjorde min dag och gläder mig än idag. Vill folk skicka fina paket åt mig så hindrar jag er inte. <3

 

 

Nästa månad i min årsresumé blir det fest till mitt i natten. ;)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar