bloggheader6

Inreder kontoret, snyggt och i budget. (TÄVLING)

Skrivet av Caroline Eriksson 27.09.2018 | 75 Kommentarer

Kategorier:

Äntligen kan jag skriva denna mening igen: idag blir det tävling, gott folk! I samarbete med HalpaHalli har jag fått inreda mitt kontor, och så tävlar jag ut ett presentkort värde 50€. Tävlingsregler hittar du längre ner i blogginlägget. 

Vad säger du, ska vi ta och piffa upp kontoret nu?

 

***
Inlägget är ett kommersiellt
samarbete med HalpaHalli
*** 


HalpaHalli är ett namn som många känner igen, och det är inte konstigt, för de ha varit med ett tag. I Karleby, år 1969, öppnades den allra första butiken som idag har blivit till en kedja i många städer.

När jag var liten var det min favoritbutik att besöka med mormor, eftersom det fanns så mycket olika saker att titta på. Ofta fick jag någon leksak, eftersom det var förmånligt att handla i butiken, och som den centrumbo jag var i Jakobstad var HalpaHalli det ställe vi handlade vår mat vid.

Men mycket har hänt på tjugo år, och idag är HalpaHalli något helt annat än det var då. Men något är sig detsamma. Det förmånliga priset.

 
Idag finns det allt och mycket mer man kan tänkas behöva. Allt från mat, elektronik, inredning och smink. Jag minns fortfarande än idag hur stort det var och hur glad jag blev när det sistnämnda kom till butikerna.

 


I torsdags fick jag besöka staden där allt startade, och i samarbete med HalpaHalli har jag nu fått hem massa vacker inredning. Med drömmen om att göra om mitt kontor till en plats jag vill spendera tid i, och höja mysfaktorn även i det rummet.

För nu känns det tyvärr som att kontoret har lämnat lite på hälft.

 

halpa halli 1
HalpaHalli är ett varuhus med stort utbud och bra ordning i hyllorna. 

 

HalpaHalli har förnyat sig både när det kommer till logo och deras nätsida.

Logon har blivit mer stilren i färgerna svart och gult, och deras varuhus i Karleby var enormt och vackert på utsidan. Deras nätsida är en fröjd att spendera tid vid, och man hittar snabbt och lätt det man söker efter. Och mycket till.


Nu behöver inte alla göra som jag, och åka till Karleby för att hämta upp sina saker man tittat ut på nätet, utan du kan göra det bekvämt för dig och beställa hem inredning, kläder och mycket mer.

 

halpa halli 2 Snabbt hittade jag massor av vacker inredning till kontoret.

 

Tack vare stora och rymliga gångar, med bra skyltar på både svenska och finska, fann jag snabbt de saker jag tittat ut i deras nätbutik. Och lite till, för du vet, när man får inredningsflow och hittar så mycket vackra och förmånliga saker så går det liksom inte att hejda sig.

 
Trots att jag stigit upp tidigt och rest sammanlagt 320 km på några timmar, var jag så ivrig på att få börja inreda kontoret.

 

halpa halli 3

Kontoret före. Ganska kalt, tråkigt och opersonligt.


Det här är alltså mitt kontor före förvandlingen. Rätt så kalt på väggar och golv. En saltlampa som fått verka som substitut till en ordentlig skrivbordslampa, samt en pafflåda jag borde eldat upp för länge sen.

 
Det är ju här jag ska vara kreativ. Skapa och få ha egentid. Dock har jag inte velat spendera så mycket tid här i rummet, eftersom det sett ganska tråkigt ut. Nu skulle det bli ändring på det!

 

  


Så här såg det ut medan jag förvandlade rummet till mitt drömkontor.

 

halpa halli 4

Kontoret efter förvandlingen. Mycket mysigare och mer personligt.


TADAAA! Med hjälp av några inredningsdetaljer blev det mycket mer värme och mysigare i rummet. Utan att kosta skjortan! Efter att vi byggde hus så har fått dille av att söka upp material och inredning jag tycker är snygg till ett budgetpris, och så gott som alla de saker jag valde kostade under 25€ styck (och mindre) och det är något man ändå känner att man vill och vågar unna sig själv.

 
När vi valde golv till huset så var vår första tanke att inte gömma det med en massa mattor, men nu när jag ser vilken skillnad en snygg matta gör för ett rum så vill jag ha mattor överallt.

 

Den supersköna och snygga mattan är 120x160 cm och kostar endast 24,95€!

 

halpa halli 5

En röd tråd i min inredning blev en grön nyans, med jordnära och behagliga färger och material.

 

Vid mitt kontorsbord, som annars har en tendens att samla en massa papper och skräp vid sig, har jag mer ordning och reda med två glada mappar, snygga anteckningsblock och prydnader från Iittala och fågel från HalpaHalli.

Sittkudde Onni
Filt Onni

 halpa halli 9

Pigga upp pappersarbete med mappar som gör dig glad.

 

Jag försöker hålla koll på viktiga papper och räkningar i mappar, men har alltid använt mig av svarta och tråkiga mappar. Man kan ju trots allt försöka pigga upp vuxenlivet med att ha glada katter och hundar som håller koll på räkningarna.

 

Mapp med djurmotiv
Mapp med ugglemotiv

 halpa halli 7

Ett stilrent tidningsställ med din favorittidning.


Tidigare var jag lite av en tidningsholic. Började redan i tidig tonår då jag köpte OKEJ och Frida-tidningen, för att sedan fortsätta till SOLO och Cosmopolitan. Sen började folk, och även jag, blogga och ungefär då slutade jag handla tidningar.

I detta snygga tidningsställe har jag istället den senaste tidning man kunde finna mig själv i.

 

Tidningsställ HalpaHalli, 16,95€

 

halpa halli 12
Jag vill bara mysa ner mig i denna hörna och läsa en bra bok.

 

På den här bilden ser du kanske de vackraste sakerna i kontoret. Den supersköna och billiga mattan, två sittpuffar i jordnära färger och material, min gitarr, palmen jag och Fredrik adopterade och den gröna och sköna vasen med konstgjorda monsterablad.

 

Vas, Form Living
Monsterablad
Sittpuff i naturmaterial
Sittpuff i tyg

 halpa halli 8

Med konstgjorda växter får man in grönt i inredning, samtidigt som det håller för evigt.


Du kanske minns då jag köpte en enorm monstera förra året? Min absoluta favoritväxt som jag gjorde allt för att den skulle må bra, men ändå lyckades den inte överleva. Sen dess har jag velat testa på monstera igen, men inte vågat. Så när jag vid HalpaHalli såg att de hade konstgjorda blad av monstera (som på riktigt såg verkliga ut!) villhövde jag dem i mitt kontor.

Utan att behöva vara rädd för att bladen skulle vissna.

  halpa halli 10

Jordnära färger och material ger en behaglig känsla i rummet.

 

Jag försökte inreda med jordnära färger, för att behålla den röda tråd vi har genom husets inredning, och det syns i den ljusbruna och gröna färg jag valt i inredningsdetaljerna. En smaragdgrön Aalto vas från Iittala med en underbara fågel från HalpaHalli gör ett vackert stilleben.

 

Anteckningsblocken i kork och grön marmorimitation fick mig att vilja börja föra dagbok och skriva ner mina drömmar och mål med detsamma.

 

Aalto, Iittala
Fågel
Anteckningshäfte i marmor
Anteckningsbok i kork

 

halpa halli 11
Ordning och reda på skrivbordet gör att man arbetar bättre.


På skrivbordet blev det mycket mer ordning och reda.

Skrivbordslampan var inte den jag först hade sett ut i nätbutiken, men när ögonen föll på denna i butiken så var det ingen tvekan om saken. Jag ville testa hur den skulle se ut i kontoret!

  halpa halli 14

Våga testa på belysning som sticker ut och är en snygg inredningsdetalj.


Jag tycker inte man ska vara rädd att testa på belysning som sticker lite ut ur inredning, utan väljer hellre belysning som vågar sticka ut lite grann. Den här är passligt mjuk i formerna samtidigt som den är tuff som bara den.

 
När det kom till belysning överlag så har HalpaHalli ett stort utbud av allt från mysiga led-slingor till vacker belysning att inreda hemmet med. Till julen får jag nog handla mer mysbelysning att piffa upp både hus- och hönshus med.

 

Skrivbordslampa, Eglo, Don Diego. 24,95€

 

halpa halli 15

Våga använd dig av textiler i inredningen. 

 

Min stol från Ikea gör sitt jobb, men att sitta på plast är inte skönt i längden. Så för att göra skrivbordsstolen så bekväm som möjligt hängde jag över en mysig filt och la en sittkudde i samma gröna färg som blev den röda tråden i mitt kontor.

Mycket behagligare!

 

halpa halli 13

Massor av småprylar ger en mer hemtrevlig känsla.

 

Om det är något jag har fått lära mig om inredning, så är det att man ska ha massor av fina prydnader att fylla ut hemmet med. Som den minimalist jag är så gick det nästan kalla kårar genom kroppen när jag fick höra det första gången, men har insett att det visst gör stor skillnad i ett rum.

Dessa prydnader på min bokhylla ger både kontrast och fyller ut rummet, utan att ta stor plast.

 
Den taggiga skålen är min absoluta favorit, och vill ha fler av dem i flera olika storlekar.

 

Taggig skål
Skål, äpple
Ljushållare

 

halpa halli 16

Jag blev så inspirerad av mitt eget kontor. 

 

Det var så roligt att få testa på att inreda kontoret, och jag är så tacksam att HalpaHalli gav mig möjligheten att göra det. Jag har nu fått mer klarhet i vad som är min stil, och att få pyssla på i hemmet är lite som terapi.

 


Känner du att du vill förnya hemmet lite inför hösten, till budgetpris, rekommenderar jag dig verkligen att gå in på HalpaHallis nätsida för att se över deras utbud eller besöka närmsta butik ifall du är en ”klämma och känna” person.

Jag blev i alla fall otroligt inspirerad av att få göra detta samarbete.

 

  

Vill du vinna ett presentkort

värde 50€ till HalpaHalli?

 

För att delta i tävlingen behöver du gå in på HalpaHallis webbsida och välja ut din favorit av alla deras snygga inredningsprodukter. Länka produkten i mitt kommentarsfält, och du är med!
Tävlingen är i kraft till torsdagen 04.10.2018 klockan 23:59.

 

Kom ihåg att skriva in mejladress (den kommer inte att synas för andra) så jag kan ta kontakt med vinnaren sen.

 

Stort lycka till! 

Kommentarer

 • Heidi 27/09/2018 5:24am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/poytavalaisin-3.html

  Behöver en bordslampa till hyllan vardagsrumshörnet. Den här sku passa fint, och priset är ju helt topp :)

 • Josefine Stenvall 27/09/2018 6:59am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/puulaatikko-2.html
  ????????????

 • Soffi 27/09/2018 8:31am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/parekori-1.html

  Behöver en ny, snygg och neutral vedkorg

 • AnnA89 27/09/2018 8:40am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/aalto-maljakko-160mm-vedensininen.html

  Ittala produkter har jag allti varit svag för ;)

 • Finnsessan 27/09/2018 8:47am (5 år sen)

  Denna hylla för småsaker var ju söt (och väldigt lik en String hylla...) Priset ett +.

  https://www.halpahalli.fi/seinahyllykko-4.html

 • Anna 27/09/2018 8:49am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/kukka-astia.html

 • E-L 27/09/2018 8:54am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/metallikori-puukannella-1.html

  En sån skulle jag vilja ha!

 • Michaela 27/09/2018 9:05am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/rahi-1.html

  Har suktat efter denna länge????

 • Elin 27/09/2018 10:15am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/libro-modulihylly.html

  Den här var ju fin!

 • Sandra Neuman 27/09/2018 10:20am (5 år sen)

  Jag har planer på att göra en slags organiseringsvägg i tamburen och behöver både hyllor, krokar, lådor, korgar och what not. Den här hyllan är ju en bra början iallafall :)

  https://www.halpahalli.fi/seinahyllykko.html

 • Julieth 27/09/2018 10:26am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/tampa-kattovalaisin.html Nästa år kommer jag ha ett helt hus att försöka inreda. Tycker det kan vara lite svårt att hitta fina taklampor men den här var ju riktit fin ????

 • Jennifer 27/09/2018 10:31am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/metallikori-puukannella.html
  ????

 • Soulmama 27/09/2018 10:44am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/parekori-kahvoilla-1.html

  Jag är galen i korgar och har kikat på denna länge men inte haft råd. Den ser gammeldags ut och skulle passa in med mina mer antika korgar!

 • Bella 27/09/2018 11:58am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/hoyhen-kattovalaisin-40cm.html

 • Camilla 27/09/2018 12:53pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/hoyhen-kattovalaisin-40cm.html

  En sån sku jag vilja ha till vårt nya sovrum.

 • Linda 27/09/2018 2:20pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/rahi-1.html

  Alltså den vill jag också ha! :)

 • Emma 27/09/2018 2:33pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/lyhty-10.html

  Jag tycker om deras lyktor i alla former. Särskilt nu på hösten ????

 • Sonja 27/09/2018 4:33pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/libro-modulihylly.html

 • Petra 27/09/2018 5:13pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/seinakoriste-taulu.html

  Den här villhöver jag ????

 • Josefine 27/09/2018 6:58pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/aalto-maljakko-160mm-valkoinen.html

  Har så mycket planer för den här skönheten ????

 • Sofia 27/09/2018 7:03pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/kastehelmi-kakkuvati-24-cm-harmaa.html

  Detta kakfat, åh vad länge jag har tittat på det! Mitt protip är att alltid handla Iittala på Halpa-halli, alltid billigast! :)

 • Jenni nalaneps 27/09/2018 7:13pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/tuoli.html
  Så snygg stol, sku bli fint till matbordet.
  HH är annars en kiva butik me myki överraskningar! ☺️

 • s 27/09/2018 8:10pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/poytavalaisin-5.html

 • Linn 27/09/2018 8:32pm (5 år sen)

  Har sökt nåt att hänga i fönstret för en liten växt och känner att den här skulle vara perfekt!
  https://www.halpahalli.fi/sisustuspallo-kirkas.html

 • Malin 27/09/2018 8:35pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/soittokello-1.html

  Den här skulle jag använda när barnen ska in och äta. Kanske gubben också skulle höra.????

 • Sofia 27/09/2018 8:51pm (5 år sen)

  Den här lampan till dotterns rum! ????????
  https://www.halpahalli.fi/hoyhen-kattovalaisin-40cm.html

 • Paulina 27/09/2018 9:20pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/basilano-6-osainen-kattokruunu.html

  Såå snygg!!????

 • Rosita 27/09/2018 10:29pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/seinahyllykko-2.html

  Har små inredningsprojekt på gång hela tiden sen vi flyttade in i eget hus förra vintern men har typ glömt att HH finns, måste dit !???? Och denna hylla skulle vara perfekt i döttrarnas sovrum som är nästa på tur till att inredas.

 • Linda 27/09/2018 11:42pm (5 år sen)

  Sån skulle vara snygg på terassens staket :)
  https://www.halpahalli.fi/valosarja-50-led-hehkulamput-1.html

 • Annmaria 28/09/2018 10:20am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/pilvi-kattovalaisin-8.html

 • Pia 28/09/2018 10:47am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/kattovalaisin-2.html

  Denna vill jag ha..

 • Sofie Sergelius 28/09/2018 11:59am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/valosarja-40-led-7.html

  Man kan aldrig ha för mycket mysljus i hemmet :)

 • Pernilla 28/09/2018 1:52pm (5 år sen)

  Oj så taggad på inredning jag blev efter detta inlägg.
  https://www.halpahalli.fi/soittokello-1.html
  Denna skulle sitta bra på väggen hemma hos oss. Då kan jag plingelinga iställe för att stå och gapa som ett tok. Vår gårdsplan är rätt stor och är smabon då i andra änden i uthuset så blir man fort hes :)

 • Isa 28/09/2018 3:28pm (5 år sen)

  Iiik hur ska man bara kunna välja en sak?!????
  Lotten föll på Lova som ska äntligen få ett alldeles eget rum. Dessa pompoms skulle vara som pricken på i:et i hennes nya rum ????????

  https://www.halpahalli.fi/honeycomb-paperikoriste-timantti-1.html

 • Marias Memoarer 28/09/2018 8:31pm (5 år sen)

  Åh, HH är en av mina favoriter vad gäller inredning tack vare fina priser - även kläder fyndar jag där regelbundet ❤ Nu hittade jag den perfekta blomkrukan till sovrummet, där detaljerna går i blå-turkos och grått --> https://www.halpahalli.fi/kukkaruukku-1.html

 • Mk 28/09/2018 9:14pm (5 år sen)

  En sån! ???????? https://www.halpahalli.fi/townshend-riippuvalaisin.html

 • Carolina 28/09/2018 9:28pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/lehtiteline-kantokahvoilla.html

  ????????

 • Tia 28/09/2018 11:10pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/lyhty-20.html

  Den va fin..

 • Frida 29/09/2018 5:37pm (5 år sen)

  Den här hängande glaslyktan är jättesöt: https://www.halpahalli.fi/lasipallo-ripustettava-1.html

 • Petra 29/09/2018 10:06pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/tiipii-teltta.html detta sku va fint i sonens blivande rum. :)

 • Jenny 01/10/2018 1:58am (5 år sen)

  Detta lakanset föll mig så himla mycket i smaken! Känns mystiskt och spännande vilket passar mitt liv just nu + den perfekta sortens illustration som också känns perfekt med tanke på vad jag drömmer om i framtiden. För att inte tala om terapin jag skulle få genom att sova omgiven av havets mörker, min stora skräck i livet!

  https://www.halpahalli.fi/meren-huiske-pussilakanasetti.html

 • Marika 01/10/2018 8:06am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/garden-koriteline.html Skulle passa bra till vantar o mössor, börjar ju bli säsong för det nu.

 • Sofia 01/10/2018 3:23pm (5 år sen)

  Svårt när det finns så mycket att välja på, men denna gillade jag: https://www.halpahalli.fi/poytavalaisin-pallo.html

 • Ann-Sofi 01/10/2018 7:59pm (5 år sen)

  Det behövs mera hyllor hos oss
  https://www.halpahalli.fi/seinahylly-3.html

 • Emma Fogde 01/10/2018 8:20pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/tiipii-teltta.html kunde hjälpa tomten lite..


  Btw. Ikea har fake monstera. Ser äkta ut ????????

 • Susanna 01/10/2018 8:35pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/rahi-1.html
  Sittpuffen skulle jag vilja ha! ????

 • Linda 01/10/2018 8:44pm (5 år sen)

  Vi har så fula lampor hemma men denna var cool :D


  https://www.halpahalli.fi/rivato-3-osainen-kattovalaisin.html

 • Malin 01/10/2018 8:45pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/libro-modulihylly-1.html

  Så att jag skulle få lite ordning och reda på sakerna :D

 • Nina 01/10/2018 9:05pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/medvin-kattovalaisin-38cm-valkoinen.html  Den här skulle jag välja.

 • Angelica 01/10/2018 9:08pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/kulho-marmori-11-5-cm.html

  Denna härliga marmor serie som finns på halpahalli är super fin och sååå billig!! Perfekt budget alternativ till ett fint och stilrent kök. Absolut en stor favorit från Halpahalli

 • Mela 01/10/2018 9:11pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/led-koristepuu.html

  Ett lysande litet träd på varandan skulle pigga upp mig!

 • Janica Fröberg 01/10/2018 9:13pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/poytavalaisin-7.html

 • Anni 01/10/2018 9:45pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/poyta-1.html

 • Jessica S 01/10/2018 9:54pm (5 år sen)

  Finns massor jag skulle vilja ha, men till flickornas rum skulle varsin sånhär hylla sitta fint på väggen ????https://www.halpahalli.fi/libro-modulihylly.html

 • Johanna 01/10/2018 10:49pm (5 år sen)

  Lyktor kan man inte ha för många av när hösten kommer https://www.halpahalli.fi/lyhty-51.html

 • Linnea Strand 01/10/2018 11:02pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/metallipoyta-tuoli-levykannella.html

  Ett kombinerat bord och stol skulle vara perfekt i min lilla studielya! :D

 • Julia 01/10/2018 11:08pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/kastehelmi-maljakko-154mm-kirkas.html

  Denna vas är så fin ????

 • Caroline 01/10/2018 11:47pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/tiipii-teltta.html

  Tipitältet är ju bara för underbart ???????? sku ju passa i alla rum ????

 • Lizette 02/10/2018 10:32am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/aalto-vaasi-120mm-kirkas.html

  Denna vas är underbar! :)

 • Pernilla 02/10/2018 8:47pm (5 år sen)

  Så många fina saker, men jag skulle också välja sittpuffen! Så fin :)https://www.halpahalli.fi/rahi-1.html

 • Mikaela 03/10/2018 3:07pm (5 år sen)

  Gillar den här:

  https://www.halpahalli.fi/libro-modulihylly.html

 • Na 03/10/2018 6:53pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/metallikori-16.htlm

  Egentligen tyckte jag att allt du köpte var super, men jag gillar metallkorgar/hyllor

 • Jennie 03/10/2018 8:30pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/johtovalaisin-musta-4.html
  Den här tycker jag är riktigt snygg. Skulle passa perfekt i fönstret i sonens rum.

 • Jessica 04/10/2018 9:38am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/poyta-8.html

 • - 04/10/2018 9:48am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/don-diego-lattiavalaisin.html

 • Inger 04/10/2018 11:41am (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/clemente-kristallivalaisin-35-cm.html
  En sån skulle passa i mitt vardagsrum

 • Marina 04/10/2018 12:27pm (5 år sen)

  Kastehelmi är en stor favorit.
  https://www.halpahalli.fi/kastehelmi-kynttilalyhty-64mm-turkoosi.html

 • Lotta 04/10/2018 1:20pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/rahi-2.html

 • Lena 04/10/2018 4:08pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/ikkunavalaisin-vilja.html sko ja väli (från billi boode som mommo din sko säj)

 • Emmelie 04/10/2018 6:40pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/talokehikko-1.html

 • Sanna 04/10/2018 9:03pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/sivupoyta-1.html

 • Nina "Mimmi" 04/10/2018 9:26pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/pop-kattovalaisin-musta.html

  Den här lampan är såå snygg! Skulle passa fint ovanför matbordet ????????

 • Julia 04/10/2018 9:29pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/kukkapoyta-4.html

 • Pamela 04/10/2018 9:59pm (5 år sen)

  https://www.halpahalli.fi/seinahylly-2-tasoa.html

  Finns så myki fint att välja mellan men den här hyllan sku gärna få pryda min vägg :)

 • Anna-Mari Karhunen 13/10/2018 12:59pm (5 år sen)

  Vilken fantastisk idé. Det är så viktigt att man har ett inspirerande jobbmiljö. Tack för tipsen.

  • Caroline Eriksson 14/10/2018 6:18am (5 år sen)

   Tack så hjärtligt mycket! Miljön är nog så viktig när det kommer till kreativitet. :)

Skriv en kommentar