bloggheader6

Intervju, fiskaren och dyr makaronilåda.

Skrivet av Caroline Eriksson 20.01.2016 | 0 Kommentarer

Igår var en bra dag. Jag var ut för första gången på en vecka (!) och fick lite frisk luft. Pratade med en fiskare som inte längre behöver fundera över de mystiska stenarna vid smultronstället, när han nu vet att det bara är jag som balanserar dem. Hans teori var att någon mätt hur högt vattnet varit.

 

Blev intervjuad, pysslade ihop ett eget typsnitt till datorn och lärde mig att göra makaronilåda. Bättre sent än aldrig. Det blev riktigt gott, men blev en svindyr måltid. Ersättningen för den dyra glutenfria maten har blivit borttaget detta år. Även om det inte var mycket så räckte det till bröd och ett paket makaroner. 

 

Dagen slutade med att katterna busade och jag fick skratta. Man behöver inte köpa dyra leksaker åt katter. Ge dem bara ett hårband eller en pafflåda.

 

 

Idag steg jag upp extra tidigt för att kunna bli färdig med mina studier till Hälsoinspiratör någon gång. När datorn återställdes för nån vecka sen tillbaka så hade jag kommit ihåg att spara alla foton, men inte mitt skolarbete som nästan var klart. Men, ei aina voi voittaa. Jag får ju lite repetition.

 

 

Alla mina katter samlade i två bilder. Ser ni Leila? 

IMG 8866 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar