bloggheader6

Intervjun gick bra. I morgon sänds det i...

Skrivet av Caroline Eriksson 29.05.2017 | 1 Kommentarer

Åh jestas, hur ska det gå för mig att arbeta natt om några dagar, när jag redan nu är så färdig att jag skulle kunna gå och sova? Det går ju inte för sig  (började skriva detta inlägg för nån timme sen, nu går det att sova).  Nå, jag har i alla fall tid på mig att svänga om dygnet. 

 

Har varit en rätt så händelserik dag i alla fall idag, och det är kanske därför jag är slut som artist nu.

Började med en arbetsdag där jag fick mycket uträttat. Sen rusade jag hem för att tvätta upp mig och få ett ansikte på plats. Förstår att folk inte menar illa, utan ba kanske bryr sig eller något, men.. fick frågan från flera håll idag "om jag är trött", när jag egentligen ba var utan smink. Jag var ju trots allt rätt så pigg från morgonen, så man blir lite trött ibland av att höra om man är trött, när man ba inte orkat sminka sig sex på morgonen.

 

Men sen någon gång mellan fyra och sju så tappade jag all energi. Kanske slappnade jag av efter intervjun med Radio Vega, eller busade så mycket med grannens barn efteråt. 

Världens sötaste, och åttmånaders barnet skulle jag kunna ha dygnet runt. Så lugn och snäll, så man kunde klona barnet.

 

Intervjun gick i alla fall bra. Världens bästa Fredrik gjorde radiodebut, och jag är stolt. I morgon mellan 13-15 sänds inslaget i Radio Vega  (om ni missade vilken kanal det är).  Sen blir det nog någon artikel av det hela, och jag håller tummarna för att Peter  (reportern)  använder sig av den mer roliga bilden av oss båda.

Jag håller om Fredrik och sparkar med ett ben, sådär filmiskt, men det såg ju bra ut. :-D

 

Skarmavbild 2017 05 29 kl. 20.09.40

 

Och här får ni en riktigt supernärbild av oss båda två.

Kommentarer

  • anon 29/05/2017 8:56pm (6 år sen)

    Varför följer Vega med ert husbyggas?

Skriv en kommentar