blogghedaear

Jag är en måndagsprofil.

Skrivet av Caroline Eriksson 07.05.2018 | 0 Kommentarer

Jag har bloggat sen bloggar ens var uppfunna. Även om det (tack och lov?) inte går att spåra något av mitt tidigare liv på internet, så har jag liksom växt upp med bloggen. När man bloggat största delen av livet, på ett eller annat sätt, har det funnits stunder då jag funderat på att lägga av helt och hållet. Kommer dock ändå fram till en och samma slutpunkt: jag vet inte hur man gör.

Det här är det jag vill göra och det jag tycker om. 

 

Min allra första egna blogg, som inte var på varken Lunarstorm eller Berusad, var på Bloggen.fi. Resan fortsatte till Ratata, och där var jag en lång tid. Tror till och med Fredrik introducerades för första gången där. 

Hur som haver. Jag har varit med en tid, och det har alltid varit lika roligt. Även om bloggen idag är helt annorlunda än den var då. Jag är ju inte heller helt och hållet samma person som jag var för över 10 år sen. Tack och lov, där också. ;-)

 

 

Idag får jag dock äran att gå tillbaka till rötterna, och är måndagsprofil på Ratata. Fina Sofie frågade mig allt från vem jag är, vad min regel för mig själv är när jag bloggar och var gränsen mellan privat och personlig går. Och jag svarade på allt.

Klicka på bilden för att komma raka vägen till intervjun, och ha en riktigt underbar dag.

 

Skarmavbild 2018 05 07 kl. 10.49.57

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar