bloggheader6

Jag är med i tidningen!

Skrivet av Caroline Eriksson 07.05.2016 | 4 Kommentarer

Såg ni mig i tidningen? Idag fanns jag och Mr Fantomen med i Vasabladets jubileumstidning. På sidan 40 för att vara exakt. År 2009 så var jag riktigt sjuk och framtiden såg inte ljus ut. "Hon kommer knappast någonsin att kunna ha ett vanligt jobb" skrev Vasabladet då, när de intervjuade mig en oktobedag. I dagens tidning kan ni läsa:

 

"Caroline Eriksson fick höra att hon aldrig skulle bli frisk från sin sjukdom, men livet visade sig ha andra planer. I dag är hon frisk och arbetar som närvårdare. Katten Mr Fantomen myser hos matte."

 

Läs artikeln om ni inte redan har gjort det! Jag älskar den, om man får vara egoistisk! :D 

Ingenting är banne mig omöjligt och du har alla möjligheter i världen! Allt hänger sist och slutligen på vår egen uppfattning och våra egna tankar om världen, men framförallt oss själva. Och förstås, vilja och massor av fananamma tar oss långt.

 

vasabladet1

 

Bilden av mig och Mr Fantomen är fotograferad av duktiga Mikael Nybacka. Fnissade när jag såg bilden och visade åt sambon. Sa: "Hur ofta sitter egentligen Fantomen i min famn så här?". Aldrig. Men han är en fotomodell den där katten och älskade att vara framför kameran. Den fina artikeln är skriven av Sofia Nygård.

 

vasabladet2

Kommentarer

 • I-M 07/05/2016 2:45pm (7 år sen)

  Hej! Stort grattis till ett friskt liv! Jag lever också med en svårt kronisk sjukdom sedan många år och vet att jag skulle må mycket bättre av en kostomställning. Jag vet ganska bra vilka livsmedel jag borde utesluta, men det är så svårt. Jag älskar just de sakerna jag inte borde äta.. Hur gjorde du för att ändra din kost, fick du kämpa eller gjorde du det bara. Äter du allt idag eller undviker du fortfarande kolhydrater? Äter du frukt?

  • Caroline Eriksson 08/05/2016 9:31am (7 år sen)

   Hej och tack för din fråga. Har fått frågan förr också, och tänker i morgon måndag, publicera ett mer informerande blogginlägg som ger dig svar :)
   Hoppas du får ha hälsan och njuta av det vackra vädret!

 • Yvonne 07/05/2016 3:28pm (7 år sen)

  Jååå, jag läste just <3 och tycker att herr Fantomen ser ut att ha det så gott :) Fin artikel!

  • Caroline Eriksson 08/05/2016 9:32am (7 år sen)

   Tack! <3 Först satt ju Fantomen hos fotografen, men så sa fotografen om katten kunde vara i famnen.. Och annars är inte Fantomen i famnen sådär men älskar ju kameror och poserade fint ;)

 • Nathalie 07/05/2016 4:44pm (7 år sen)

  Alltså wow. Du ger mig hopp Caroline! :)

  • Caroline Eriksson 08/05/2016 9:33am (7 år sen)

   Tack för din kommentar! :) Om du gillade artikeln kommer du verkligen att gilla bloggveckan jag har på kommande ;-)

 • Danielas Dagbok 08/05/2016 6:33pm (7 år sen)

  fin artikel och fin bild på dig och Fantomen! :)

Skriv en kommentar