bloggheader6

Jag är tillbaka!

Skrivet av Caroline Eriksson 26.08.2018 | 0 Kommentarer

Trodde att jag hade gjort riktigt bra ifrån mig, eftersom det till en början inte alls märktes på bloggen att jag svängt om dygnet och börjat arbeta nattskift. Men efter att ha varit vaken 21 timmar i sträck, sovit för lite och vaknat upp med känslan att jag festat en vecka i sträck så fick allt annat pausa för att jag skulle orka lite till.

 
Efter första dagen som ledig sov jag lika många timmar som jag sovit på tre dygn, och känner nu hur jag sakta men säkert kommer tillbaka till livet. Även om det kanske är en myt det här med att man kan sova ikapp missad sömn. Känns det bättre att tro på myten, så gör jag det.

 


Så hur har jag firat denna villaavslutning i år? Jo, jag har sovit. Gett kärleken en hjälpande hand i bastubygget, som för övrigt börjar se ut som en riktig bastu. Spenderat tid med hönsen. Kramat om katterna. Sett på film och ätit god mat.

Känns skönt att ha inte haft några planer och bara fått ha en ledig helg, utan några måsten. Även om denna helg brukar vara en av de bästa högtiderna under året.

Och det här var mitt försök att borsta av dammet från bloggen.

 


Om du firar villaavslutning / veneziansk,

hur har du firat denna helg?

 

Här får ni se bilder jag fotograferat med mobilen under helgen. 

 

IMG 20180826 184608 754

IMG 20180826 184608 753

Så här söt var Mr Fantomen ikväll, 

som en liten purrito i min famn. 

 

20180825 182637 01

 

Famnmys med kycklingarna. Hur länge kan man förresten kalla en kyckling kyckling? Tycker de är så stora nu redan. I mitten ser du Helmi, som nu är 1,5 månad gammal och som jag kläckte fram själv.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar