bloggheader6

Jag behöver er kreativa hjälp!

Skrivet av Caroline Eriksson 30.07.2017 | 3 Kommentarer

Edit. Nu menar Fredrik att han vet hur han ska få fast lampan, men inte hur man ska göra för att gömma el-sladden.
Och tycker du det här verkar riktigt konstigt att börja ett blogginlägg på så scrolla ner i inlägget så blir det mera klart. :D

 

Och så var en vecka nästan slut, och det är dags att fundera över hur veckan har varit. Vad har man gjort, vad har varit bra, och vad är man riktigt tacksam över?

Med hjälp av några bilder från mitt instagram tänker jag dela med er av veckan och några ljusglimtar. För det är mest det som får plats där.

 

 

DESSUTOM BEHÖVER JAG ER KREATIVA HJÄLP.

Längst ner i blogginlägget hittar du det.

 

instagram 1

 

Det känns som ett helt annat universum, men jag har tydligen jobbat den här veckan. Dock är bilden till vänster från i onsdags då jag tog semester och bäddade rena sängkläder. Jag ba myyyste.

 

Började också veckan med att hitta tre stycken fyrklöver. Tänkte att det var dags att börja spela på lotto, och köpte hem två skraplotter. En med en katt på, en som det var massor att skrapa på. Vann inget, men har väl tur i kärlek.

 

instagram 2

 

Vi är på god väg att kasta några pafflådor, men av någon konstig anledning har de lämnat på terrassen. Katterna är i alla fall supernöjda. Mr Fantomen sover hela nätterna i lådan och det är nästan svårt att få in honom om morgonen, eftersom han har gjort sig riktigt hemmastadd där inne. 

 

OCH SÅ FÄRGADE JAG MITT HÅR! Det blev rosa ombré. Kände mig rätt så söt och tuff en tid. Dock har jag redan hunnit svettas och duschat bort den största delen av färgen. Röda toner är något som inte hålls i ett hår för fem penni.

 

ps. Vill du se en rolig film av Mr Fantomen, gå in på mitt instagram. carloine heter jag där.

 

instagram 3

 

Nu är det inte bara getingar och bromsar som hittar in i huset var och varannan minut i huset, utan även fjärilar. Jag undrar vad det är som får mig att känna rädsla och ilska mot getingarna, medan fjärilarna har jag inga problem att vara nära. Varje dag får jag rädda minst en fjäril - för att släppa ut den i friheten.

 

En vän till oss har även gått och blivit med hund. Igår fick hundvalpen vara på besök för första gången till huset, och som jag njöt!!! Gick runt och bar på den som om det vore en mycket lurvig bebis.

 

instagram 4

 

Skulle det inte vara för grillkorv, så skulle jag kunna bli vegetarian på heltid. Det här var dagens lunch/middag vid huset. Som alla andra dagar. 

 

Och det är nu jag behöver er hjälp. 

 

På bilden till höger ser du karln jag bor tillsammans med, täckt av slipdamm och med en öl i handen, funderandes över vår hussten. Tanken är att vi ska ha enorma siffror som visar vår husnummer - samt en lampa som lyser upp stenen och siffrorna. Lampan har vi på klart redan hur den ska se ut, men inte hur vi ska få den fast på stenen så den lyser vackert upp stenen.

 

Jag förstår att det måste säkert borras i vår sten, men jag vill som inte förstöra den på något sätt. Efter att vi funderat en stund så sa jag åt Fredrik att vi tar och frågar bloggen, eftersom ni är så smarta och kreativa.

 

 

Har du något smart tips hur vi ska få lampan fast på stenen, på ett snyggt sätt? :)

Kommentarer

 • PJ:s byffé - Från by till fe 30/07/2017 10:34pm (6 år sen)

  Sikaflex! Finns säkert i bygghandeln. Sitter som sten.

 • PJ:s byffé - Från by till fe 31/07/2017 6:47am (6 år sen)

  Det blev lite fel i min förra kommentar. Det var inte Sikaflex jag menade utan Fix-it. Med det kan man limma fast så att det verkligen sitter. Också utomhus.

  • Caroline Eriksson 31/07/2017 12:09pm (6 år sen)

   Attans, jag som tänkte du hade exakt samma söndagshumor som mig. ;) Ska googla fix it.

 • hanna 31/07/2017 9:37am (6 år sen)

  ja sku kanske sätt lampan på marken nedanför stenen o rikta den mot stenen så den lyser underifrån(men mer rakt mot än underifrån).. men det beror ju på lampan om ni hade tänkt er en sådan lampa. så att lampan i sig blir osynlig men lyser upp sten o siffror. googla trädbelysning så syns det säkert bilder, det brukar finnas bilder på lampor som lyser upp tallar tex.

  • Caroline Eriksson 31/07/2017 12:10pm (6 år sen)

   Tack för tipset! :) I nödfall gör vi så, men den lampan vi har tänkt på så är en sån som annars ska vara på husvägg och lyser neråt. Så den skulle alltså behöva fästas på husstenen. Den skulle matcha fint med resten av husets utebelysning. :)

Skriv en kommentar