bloggheader6

Jag blev kidnappad... till BERGÖ!

Skrivet av Caroline Eriksson 03.05.2016 | 2 Kommentarer

Jag la upp den här bilden på instagram och skrev: "Min kompis ba: KOM NU, VI SKA PÅ ÄVENTYR. Jag har ingen aning om vart vi är på väg, har INTE möhippa men har sprutsvett av nervositet".

 

Namnlost 1Klicka på bilden för att komma till mitt instagramkonto.

 

Började förstå att vi var på väg till Bergö, när hon körde förbi Molpe. Och förstås när vi satt på Bergöfärjan. Men hon var fortfarande hemlighetsfull vad vi skulle egentligen hitta på för äventyr. Tills vi parkerade och jag såg en skylt med texten "VANDRINGSLED" och en pil in i skogen.

 

Ni som känner mig så kanske vet att jag inte är den hurtigaste människan. Men jag har ändå träningskläder, så de kom till användning nu. Verkligen. (mer text under alla bilder)

 

saganomringen

 

Observera pinnen jag hittade som fick följa med som vandringsstav. Den höll ända tills vi fastnade i ett träsk mot slutet av vandringsledet. Jag borde verkligen skaffa vattentäta träningsskor.

 

Till sidan om mig så ser ni en vacker tavla. Under hela vandringsledet fanns det tavlor och små djur av trä som man fick se på. Finurliga och duktiga Bergö-bo som har gjort all konst!

 

IMG 2862

 

Min kompis och hennes hund Diesel. Kände mig lite tryggare i skogen när vi hade hunden med, men gick ändå och sjöng för full hals så alla vilda djur skulle hålla sig långt borta. Så har ni hört någon galning gå runt på Bergö, så lugn ba, det var bara jag.

 

stockar

 

För att slippa igenom hela vandringsledet fick man följa en väg i början. Längs med vägen fanns det fullt av träd som blivit nerhuggna. Förlåt alla miljöaktivister som vill ha kvar alla träd, men BANNE MIG vad gott det doftade. Ljuvligt!

 

ugglor

 

Mera konst i skogen. Förutom örnar så är också ugglor mitt kraftdjur. Har jag berättat om den gången jag och sambon var uggle-ägare för en kväll, då vi fick lov att ta hand om den så länge den inte kunde flyga? :-) 

 

rottweiler

 

Och mitt i skogen fanns det en bänk att sitta på! Stackars människor som bärt dit flera bänkar, så människor ska kunna vila. Ni är helt underbara! Och ja. Jag har en dum mygga på huvudet. Myggor älskar mig.

 

kraka

 

Sista bilden innan jag avlutar detta inlägg. Skulle egentligen ha velat göra en videoblogg av hela utflykten, för det hade varit så roligt att visa er all konst i skogen. Och då jag fastnade i träsket och fick vatten upp till vaderna. 

 

Är tacksam för att jag har vänner som tar med mig på äventyr. Tack Bergö Öråd för att ni håller igång ett så vackert vandringsled. 

Kommentarer

 • Yvonne 03/05/2016 8:55pm (7 år sen)

  En sån kidnappning skulle jag gärna vara med om, fast helst med gummistövlar på fötterna.

  Hur vet du vilka djur som är dina kraftdjur, och på vilket sätt ger de dig kraft?

  • Caroline Eriksson 04/05/2016 9:53am (7 år sen)

   För mig är ett kraftdjur som man får se / dras till ofta: för mig örnen som uppenbarar sig för mig ofta. Ugglor har jag alltid känt en dragning till <3

   Och jo, gummistövlar hade varit bra att ha på sig vissa stunder under gårdagens äventyr.

 • E 04/05/2016 11:15pm (7 år sen)

  Hej Caroline!

  Fanns det verkligen inte fler än 3 personer som skrev i ditt inlägg om att hitta nya vänner? ?

Skriv en kommentar