bloggheader6

Jag fick ett alldeles speciellt paket idag!

Skrivet av Caroline Eriksson 31.07.2017 | 2 Kommentarer

Kanske är det så att jag är extra känslig just nu, eller så är det bara så att jag är en människa som inte har problem med att visa min känslor. Men fick idag ett paket som gjorde att jag var fem före att gråta av lycka. Kanske ni vill veta vad som fanns i paketet?

jagficksticklingar 1

 

Om alla paket skulle vara så här fina skulle jag göra min adress offentlig för allmänheten. Svanen på frimärket glittrade och var riktigt snärtig.

 

jagficksticklingar 2

 

Innehållet då? Jag hade en misstanke om att det var något jag väntat på sen förra veckan, då jag hade otur med några av mina plantor. En ny stickling.

 

Men längst inne i paketet såg jag något som inte hörde till förpackningen, och skakade lite på lådan. Ut föll en liten lapp á la flaskpost-style.

 

jagficksticklingar 4

 

Och det var väl en himla tur att jag läste lappen innan jag öppnade paketet, annars hade jag blivit riktigt chockad. 

Det var alltså "hjärtan på tråd" som jag var förberedd på, men inte det som stod under denna text. De här orden fick mig att tjuta av lycka.

 

"Råkade hitta den eftertraktade gullrankan "Marble Queen" i butiken här om dagen, så skickar också med en stickling av den. Hoppas du inte redan äger en."

 

jagficksticklingar 5

 

"WIHOOOOOOO" tjoade jag så att grannens barn, som fortfarande cyklar utanför vårt fönster, även om mitt hår inte är lika skrikigt rosa längre, blev helt förskräckta.

 

Där låg mina älskade sticklingar, hjärtan på tråd och Marble Queen som jag drömt och sökt efter i tusen år och dagar, och gosade.

 

jagficksticklingar 6

 

Hjärtan på tråd har jag aldrig hört om förr, men fastnade för hur minimalistiska och söta de var. Tydligen ska de också vara väldigt tacksamma och tåliga, vilket underbara Lina som skickade paketet också skrev.

 

jagficksticklingar 7

 

Ni som känner mig och har läst bloggen en tag (typ samma sak) vet att gullranka är min absoluta favorit när det kommer till växter. Jepp, den delar förstaplats med monstret Monsteran. Marble Queen har jag dock aldrig stött på eller fått andas samma luft som, utan bara sett på bild. MEN NU HAR JAG MIN ALLDELES EGNA.

 

Tack tack tack Lina för sticklingarna och den alldeles underbara överraskningen. Du får lov att vara min dagens inspiration att vara den sortens människa jag vill vara. En som gör andra glada och harmoniska. Och som överraskar folk med Marble Queen, även om de inte hade en blekaste aning om det. <3

Kommentarer

 • Nina 31/07/2017 1:18pm (6 år sen)

  Åååh, vilken lyx! Sen när drottningen vuxit sig stor o fin kommer ja o tigger en stickling ;)

  • Caroline Eriksson 31/07/2017 1:21pm (6 år sen)

   Absolut! :) Jag verkar ha god hand med gullrankor, men känner mig som en nybörjare nu plötsligt när hon är mig så kär. Vill som inte göra ett minsta fel för att få henne att misstycka. :'D

 • E 01/08/2017 12:47am (6 år sen)

  Kul :)

Skriv en kommentar