bloggheader6

Jag för tio år sen vs. nu

Skrivet av Caroline Eriksson 17.09.2018 | 0 Kommentarer

Jag har sagt det förr, och säger det igen:

jag uppskattar facebooks funktion "Den här dagen" så mycket. Inte bara för att man får möjligheten att radera bort sådant man inte vill internet ska se för all evighet. Som att man för tio år sen uppdaterade sin status var femte minut för att meddela omvärlden att man 1. tänkte diska, för att sedan meddela omvärlden att man 2. struntade i att diska för man var så trött. 

 

Och gud. Trött var jag för tio år sen. Det var väl ungefär där och just då som jag insåg att jag inte bara var trött, utan mer. Utbränd.

 

Även om det är sådant man kanske inte kommer att glömma, på gott och ont, så är det ändå något tillfredsställande att få radera bort det som gett en smärta från internet, för att kunna spara på kärlek.

 

För två år sen delade jag denna kortfilm på facebook, och det är fortfarande en av mina favoritfilmer. En busig Fantomen med enorma huggtänder. Och det här är kärlek.

 

giphy

 

Idag har han dock lyckats klia rumpan mot något ogräs som har frön som ser ut som vassa insekter. Över hela baken och svansen finns nu små små små frön, och sakta men säkert tar jag bort ett frö åt gången. Pausar när Fantomens tålamod tar slut, för att ta nya tag senare. 

Och det här är inte bara en status. Idag har jag så mycket mer energi och ork än jag hade för tio år sen.

 

Får jag dock reda på vad det är för ogräs som ser ut som en liten men vass insekt så ska jag se till att få bort det. 

På ett sätt eller annat. 

 

Men nu ska jag bada bastu och fira att jag har en veckas ledighet framför mig.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar