bloggheader6

Jag förstörde internet.

Skrivet av Caroline Eriksson 12.09.2018 | 0 Kommentarer

Igår kväll fick jag det meddelat till mig att det var problem att kommentera på mitt blogginlägg där jag tävlar ut tre stycken presentkort, värde 50€ var, när man försöker kommentera via telefon. Det är den där arma roboten som vill försäkra sig om att du är människa som verkat haka upp sig på speciellt det blogginlägget.

 

Misstänker att problemet kan bero på hög belastning eller dylikt, och det blir för mycket för en telefon att hantera. Har i alla fall meddelat problemet vidare till högre makter, och hoppas det blir åtgärdat så snabbt som möjligt.

Det här problemet handlar ju enbart om mitt tävlingsinlägg, vilket är ledsamt, speciellt då jag var så glad över att få ordna en tävling.

 

Testa att kommentera via iPad eller liknande, samt dator, eftersom det fungerar bättre. Om du inte nu testat kommentera via telefon på inlägget, och det fungerade. 

Kan du inte kommentera ändå så hör av dig till mig via privatmeddelande på instagram, mejl erikssoncaroline@hotmail.com eller facebook

 

Beklagar att detta problem uppstod, men hej! Jag är glad att ni är så många som vill delta i tävlingen, och tillsammans lyckades vi "break the internet", som en sann Kardashian.

 

In och tävla,

för jag vill du ska vinna ett presentkort!

 

Uppdatering 12.09.2018 klockan 09:31

Nu fungerar det att kommentera igen, från telefon, ipad och allt! Kommentera åpå ba (men meddela mig om du märker av att något inte fungerar som det ska här på bloggen).

Puss å kram, ha en bra dag, och LYCKA TILL i tävlingen.

 

host caroline 3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar