bloggheader6

Jag har aldrig.

Skrivet av Caroline Eriksson 10.05.2018 | 3 Kommentarer

Tänkte ta och leka ”Jag har aldrig” med er. Jag har aldrig lekt den här leken på en fest, men på filmer ser det så roligt ut, att jag vill göra det på bloggen. Nu kommer jag dock ba att komma med påståenden jag aldrig har gjort, och så får ni väl ta och dansa eller nåt om ni gjort något av det. Bry er inte om någon ser er dansa, det kanske ba glädjer en annan människas liv.

 

Skulle jag vara riktigt modig så låter jag er komma med påståenden ni aldrig har gjort, och så svarar jag om jag gjort dem eller inte. Men det ångrar jag nästan redan att jag skrev. Så glöm det. Eller? ;-)

Iiiih, nu kör vi.

 

Jag har aldrig solat solarium.

När jag var i tonåren så solade flera av mina vänner solarium, medan jag varken hade råd eller nerver att hoppa i den enorma kuvös som skulle ge min bleka hy färg. Jag var rädd för cancer. Jag var rädd för att fastna fast. Och jag var rädd att precis hela Jakobstad skulle rusa in och se mig i småtrosor.

 

Jag har aldrig konfirmerat mig.

Jag hör inte ens till kyrkan, och att konfirmera mig endast på grund av den fest och presenter man kunde få lockade mig inte heller.

 

Jag har aldrig spytt, bara för att någon annan gjort det.

Men det betyder inte att jag har varit nära att göra det. Typ samma reflex som att mina ögon börjar tåras, bara för att jag ser någon annan gråta. Sympatigråter kan vi kalla det.

 

Jag har aldrig gjort en detox.

Det finns inga medicinska bevis på att en detox skulle fungera, men det kan vara ett sätt för vissa att få en nystart eller bli mer peppade på att äta nyttigare. Men nej, ingen detox här inte.

 

Jag har aldrig snokat i en annan persons badrumsskåp.

Har förstått att vissa tycker det är så himla intressant att snoka vad personer de hälsar på har i sina badrumsskåp. Men jag har aldrig liksom sett charmen i det, eller tycker det är så värst okej att snoka bland andras saker.

Det betyder inte att jag själv skulle ha hemligheter gömda i badrumsskåpet. Tittar du i mitt hittar du hudvårdsprodukter, en väska med smink i, en menskopp, gummiband till håret och nagellack.

 

Jag har aldrig ätit insekter.

Inte med flit i alla fall. Vill inte veta vad jag äter i sömnen. Men vad tror du? Kommer mänskligheten att äta insekter i framtiden, för att det är mer hållbart eller vad det nu kan stå i tidningen nu som då?

 

Jag har aldrig hoppat bungyjump.

När jag var yngre så var det en av mina största drömmar att få hoppa fallskärm och bungyjump. Nu har jag dock blivit lite äldre, klokare och tråkigare. För jag har aldrig och vill aldrig hoppa bungyjump.

 

Jag har aldrig flytt från polisen.

Har istället en tendens att bete mig.. konstigt, när jag möter på polisen. Flera gånger har jag råkat hälsa när jag kör bil och möter polisbilen. Och en gång, för flera år sen, så trodde jag att jag blev jagad av polisen.
Hade varit och fotograferat norrskenet sent en kväll, och på väg tillbaka till byn så följde en större bil efter mig. Jag blev lite smått irriterad hur den körde betydligt hårdare än mig, och liksom hängde mig i baken, innan det var dags att svänga in till byn. När jag la på blinkers, för att visa jag skulle svänga av här, så la de på blåljusen. Den paniken jag kände då.

 

Hur hårt hade jag kört egentligen? Skulle jag mista körkortet nu? Vad hade jag ens på mig? Pyjamas, en varm jacka och mössa med öron på sig! Herregud.

 

Stannade bilen vid sidan av vägen och hyperventilerade, tills jag insåg att de måste ha fått en utryckning, och inte alls var ute efter mig. För där satt jag ensam i mörkret.

Men nej, jag har aldrig flytt från polisen.

 

16836643 10154755537733880 543526281296423911 o

Och jag har ingen bra bild att infoga i detta blogginlägg, så ni får se en gammal bild.

Kommentarer

 • Lille John 10/05/2018 7:06pm (4 år sen)

  Jag har spelat I've never några gånger, men reglerna är tråkiga: "Ta en sup om du HAR gjort något av det följande".
  Och då är det något som "sugit av en lärare" eller något som säkert är pinsamt att erkänna om man faktiskt har gjort det, men jag känner ingen som har sugit av en lärare.

  Let's see, jag har konfirmerat mig och ätit insekter! Med flit! Jag tror att insekter åtminstone kommer att kunna avnjutas i framtiden, för det är som med all annan mat: Om den tillagas på rätt sätt kan det bli gott. Det finns ju redan ställen i världen där man äter insekter.
  Var ung på den tiden och försökte chockera några av mina vänner. Fråga inte mig varför jag ville DET. :D Fångade en fluga och svalde den. En av mina vänner som hade läst Dracula frågade om jag nyligen hade varit i Transsylvanien :D

  Har inte varit på detox, om man inte räknar med juice-fastan jag gjorde för många år sen. Fast då igen har jag förstått att kroppen detoxar också av att man sitter i bastu och svettas ut det.
  Inte lika effektivt som en colonic cleanse, har jag hört. Men å andra sidan vill jag inte ta reda på det!

  Nå, shake shake shake!!

 • Livingwithmycamera 10/05/2018 10:27pm (4 år sen)

  Jag har aldrig varit på solsemester!

  Jag har aldrig tatuerat mig.

  :) • Milla 13/05/2018 1:08am (4 år sen)

  Jag har aldrig kört bil, rökt eller klippt gräs med motorgräsklippare! ?

Skriv en kommentar