Bloggheader Caroline3

Jag har alla svar.

Skrivet av Caroline Eriksson 05.04.2017 | 2 Kommentarer

När jag går bakåt i mitt google-arkiv så är det rätt så tråkiga resultat man hittar. Jag googlar mitt eget namn, hittar en massa svenskar. Jag kan ha drömt någon mardröm och googlar halv fem på morgonen för att få svar vad drömmen kan betyda. Jag googlar om hur man isolerar husgrundar, väder, om couscous går att äta när man har celiaki och när nya Thor filmen släpps. I slutet av året, om någon undrar.

 

Kanske beror det ba på att jag redan har det mesta på klart, och vad är nu bättre då än att jag svarar på de mest frågade frågorna på Google?

 

 

Skarmavbild 2017 04 04 kl. 23.01.51Svar: Jag tycker om att äta.

 

 

Varför gäspar man?

Av många olika orsaker: 1. Du är trött. 2. Du blev plötsligt i akut behov av syre. 3. Du vill ba retas på lektionen, och låtsas gäspa, för att det sedan ska smitta av sig till resten av klassen.

 

Varför snarkar man?

Den frågan frågar min sambo varje natt, då han hör mig snarka.

 

Hur buktalar man?

Bra fråga. Du pysslar en tillräckligt intressant docka, som du viftar extra mycket med, så ingen ser hur det ser ut när du låtsas buktala.

 

Hur joddlar man?

Enkelt. Du börjar med ett lågt ”JOOOOOOO” och höjer tonläget något vid ”DIII” för att sen gå ner igen vid ”LAAA” och upp igen vid ”DII” och ännu högre vid ”HOOOOO”. Och så fortsätter du så. Kryddar du till din joddel lite så börjar du haka upp dig vid ”ho”. Ho ho ho.

 

Varför åskar det?

Thor är förbannad.

 

Hur fickparkerar man?

Man kör fram och tillbaka, kallsvettas och ropar fula ord. Sen kör man ba vidare för att hitta en lättare parkering. Motion är väl bra?

 

Hur tapetserar man?

Något jag googlar senare detta år. Återkommer då.

 

 

 

Har du några frågor, om vad som helst eller ba har något skilt du vill läsa om?

SKRIV EN KOMMENTAR, så lovar jag att svara på precis allt.

Kommentarer

  • Catariina Salo 05/04/2017 1:13pm (5 år sen)

    Det här med sparris och att kisset direkt börjar lukta fränt, det lär handla om nåt ämne i sparris MEN också att det som känner lukten har ett särskilt enzym i kroppen. Förklara, please!

  • M 05/04/2017 5:36pm (5 år sen)

    Varför är chips så gott?

    Hur länge varade det 100-åriga kriget?

    Kan en katt vara en människas bästa vän?

Skriv en kommentar