bloggheader6

Jag har babyfeber

Skrivet av Caroline Eriksson 30.01.2016 | 2 Kommentarer

Jag har babyfeber. Orsaken?

 

image3

När kärleken och jag åkte in till stan igår för att byta till en mindre livsfarlig adapter till iPaden (obs! ha med serienummer när du byter adapter), passade vi på samma gång att hälsa på Bamse och hans föräldrar. Bamse har hunnit bli sex månader gammal och är i mina ögon världens gulligaste bebis. Stora chokladbrunda ögon som är pigga och nyfikna på världen.

 

Fick en bättre reaktion, än sist, när jag gav en present till honom. Förra gången började han gråta men igår var han nyfiken på presentpåsen och innehållet. Darth Vader var en lyckad gåva, och vi nynnade på melodin som spelas när Darth Vader gör entré. Join the dark side. 

 

Jag kom fram till igår att barn är hur underbara som helst. Allting är så äkta. När de är glada är de det på riktigt. Ler med hela kroppen, ögon som glittrar, munnen med ett äkta leende och ben som hoppar och skuttar av lycka. När de är frustrerade och arga så är de det fullt ut. Håller inte in känslor eller har lärt sig att tänka vad andra skulle tänka om en. Att släppa en brakfis eller spy på golvet är inte världens undergång. De är helt enkelt sig själva fullt ut. Och nuet är det enda som finns och barn lever i nuet.

 

En timme med ett barn i famnen visar inte verkligheten, och det är jag medveten om. Men idag har jag babyfeber och träningsvärk i armarna.

Kommentarer

  • Linda 30/01/2016 4:26pm (8 år sen)

    Så sant som det är sagt :)

  • Sanna 30/01/2016 6:37pm (8 år sen)

    Så sööt! :)

Skriv en kommentar