bloggheader6

Jag har blivit filmad!

Skrivet av Caroline Eriksson 25.10.2016 | 1 Kommentarer

Nåja, klockan är två och jag har dagens alla projekt ur världen.

Blev filmad och intervjuad av Catariina Salo till en juttu, och det känns helt bra. Det var ju inga farligheter och Catzo är hur trevlig som helst. Kändes som att vi var gamla bekanta, även om vi bara hållit kontakt på instagram förr. 

 

IMG 9062

Mohicana blev också filmstjärna.

 

Kom att tänka på internet och hur otroligt underbart det egentligen kan vara. Trots allt.

Alla som man kommer i kontakt med, hittar gemensamma intressen med och som man får dela sina erfarenheter med. Alla erfarenheter man får ta del av.

Det kan vara en ganska ensam värld vi lever i, där man kan känna sig ensam, och då är internet bra.

 

Plötsligt är man inte lika ensam. Ser man till alla internetvänner - jestas vilken stor vänskara jag har då! Även om man kanske inte träffat alla IRL eller ens kommer göra det, så bryr man sig om dem alla. De räknas ju till ens vänner.

 

 

Så idag ger jag tummen upp för att vi hittat en skogshuggare och jag har fått träffa en vän i verkliga livet.

Vill ni se massor av roliga klipp från dagen, till exempel när jag hittade en älgfluga på magen, följ mig på instagram och se mina insta-stories idag. Och så får ni höra mig sjunga där. Hela låten när jag sjunger hittar ni här.

 

Carloine  heter jag på instragram.

Kommentarer

  • Catzo 25/10/2016 4:47pm (6 år sen)

    Det var så KUL att finally träffas!
    Jag har fått massor vänner via internet, det är faktiskt så att flera av mina närmaste vänner kommer från Papper/Ratata-tiden när vi alla bloggade på samma portal och gick på bloggfester. Internet är fantastiskt! <3

Skriv en kommentar